BILKA-supporter?

Lupo til sig selv:
Hvis du vælger plasticskyggelister til soveværelset fordi man ikke kan se forskel helt deroppe, så lad være med at bukke dem sammen i Lupo’en, når der er 28 grader i skyggen. Det virker som en varmebehandling af dem, og det er jo ikke et ovalt værelse, du har, vel?

I Bilkas selvbetjeningsafdeling Bagerbrød: Husk at tage den rigtige pose til dit brød, stregkoden står jo på posen og det er surt at trække (det er ellers en cool brødautomat, de har) et græskarbrød på tilbud til Kr.7,95 og så komme det i en pose beregnet til majsbrød, hvor prisen er Kr. 16,95… Kassedamen kan godt se det, men hun siger det ikke… Forståeligt nok, det var jo snart lukketid.

Stats:
Sidst spist: For dyrt græskarbrød 🙁
Sidst drukket: Vand!!!
Sidst hørt: Joe Cocker. Unchain My Heart
Sidst læst: Søndagsavisen (!)

Thomas 6 år: Jeg må gerne sidde sammen med pigerne, for jeg er jo en tøsedreng… 😉

Dette indlæg blev udgivet i Aha? Lupo har hørt..., Gør-det-selv, Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *