24 Timer…and OUT! (spoiler-warning!) sæson 5

Fire-og-tyve timer (næsten) har jeg nu tilbragt på kanten af stolen i selskab med Jack Bauer. Afsnit efter afsnit har jeg set ham og Cloe hente sattelit-transmitioner af gerningssteder ned på rekordtid – altid uden knas i teknikken, døde printere, eller dårligt mobilsignal, for derefter at overmande den ene forbryder og landsforræder efter den anden. Jack har endda formået at afgå ved døden et par gange i løbet af sæsonen. Han er helt fantastisk til sit job som agent der på CTU…

Men jeg siger dig, Jack: Jeg har jo forsværget at jeg ikke er med dig i næste sæson. At du så slutter af i aften med helte-agtigt at afsløre usa’s præsident i at være skurken – og derefter lader du dig bedøve og bortføre af kinesere, som anbringer dig på et fragtskib… det må du altså klare uden mig.

Du må bogstavelig talt sejle din egen sø nu, kære Jack Bauer.

Lupo er stået af – God tur on a slowboat to China 😉

Dette indlæg blev udgivet i Langt ude. Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til 24 Timer…and OUT! (spoiler-warning!) sæson 5

 1. Kent skriver:

  Nu da jeg aldrig set et afsnit af 24 timer, kunne du så ikke, når næste sæson starter op, give et kort resume af hvert afsnit. På den måde kan jeg følge med uden at se den…… hvis der ellers kommer en ny sæson?!?!?

  Det ville da være public-service der ville noget! 😉

  Hulemanden.

 2. lupo3l skriver:

  jojo Kent Caveman, der kommer en ny sæson til efteråret, men jeg orker som sagt ikke at følge med én gang til…
  DU ku’ se det og give resume til MIG!
  – Ej, det er faktisk mange gode timer, der går (til spilde) med at kikke. Jeg vil ikke anbefale det.

  Sorry, du var røget i bedømmelses”køen”
  *fniis* Det må være fordi du er blevet Ken(d)t 🙂

 3. Kent skriver:

  He he, ja måske skulle jeg overveje at oprette en 24 timers blog – og hvis jeg ikke får set afsnittene, kan jeg jo bare opdigte noget… 😉

  Det går nok – måske er fordi jeg sidder med en ny pc – der ligger jo ikke den cookie du bød på, da du havde invielse af den nye garage?!?!? 😉

  En ken(d)t hulemanden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *