Lupos JuleSKOlender 7. december.

Engelske Vivienne Westwood har provokeret mange med sit design. Hun er fræk både i opførsel og budskab. Hendes mand Malcolm McLaren var manager for punkbandet Sex Pistols og Vivienne designede tøjet, de havde på til deres første optræden, hvor både musikstil og tøj var PUNK – I den rebelske stil som anvender sikkerhedsnåle, (hunde)halsbånd, bondageudstyr og forrygende frisurer dannede Vivienne Westwood en modebutik i London, hvor hun også solgte krinoliner og korsetter (!) Hendes skodesign er vildt: Lilla krokodilleskind-plateausko og disco-glitter- og piratstøvler. Hendes nyfortolkning af en klassisk herresko i spejlblank sølv med røde snørebånd afslører hendes sikre sans for humor. På udstillingen “SKO” på Trapholt i efteråret viste hun blandt andet en støvle med et gennemgående træk i kollektionen: Aftegningerne over forfoden, som kan minde om møblers løvefødder eller Catwoman – i hvert fald sex: Teach me, Tiger!  

 

Dette indlæg blev udgivet i Julekalender og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Lupos JuleSKOlender 7. december.

 1. Erik Hulegaard skriver:

  April Stevens uddødligegjorde “Teach me Tiger, whauw…whauw…whauw”. Også Vivian Westwood er en evergreen in Fashion World. Om skostøvlen kan vel siges, at den aspirerer…. 😉

 2. morfar skriver:

  Faktisk var hun allerede up and coming da hun mødte Malcolm 🙂

  Bare vent araberbukser kommer igen snart (dem “opfandt” hun)

 3. lupo3l skriver:

  @Erik og Morfar: Tak for jeres adderende oplysninger 🙂

  @Morfar: Skal du ha’ et par, så? Og et harem?

 4. Morfar skriver:

  nah ikke buksen et harem ville være ok.

  og idag huskede jeg at klikke på dine google annoncer 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *