Nybegynder – og dog

Denne måde at blogge på er for mig helt ny… Dog kaster jeg mig ud i den, da jeg hører at den er ret genial, og jeg har osse god hjælp fra baggrunden, hvis jeg støder på tekniske sager, som ellers mest er til at græde/grine over. Godt, der er nogen, der gider guide mig, tak!

Eksempelvis har jeg skrevet hverdagsmonologer i msn/spæjs siden november sidste år, måske kan jeg (læs: mine hjælpere) lægge dem herover, så mine notater og tanker (!) samles på en måde. Eller kunne man linke til dem? Det kan man sikkert……. Hmm. det skal jeg så lige ha kikket på (hehe) Du godeste, hvor er man ny i klassen :’) Pipper:Hjælp!

Dagens: Latter og tårer er begge reaktioner på frustration og udmattelse… Selv foretrækker jeg at le, eftersom der er mindre at tørre op bagefter.

Dette indlæg blev udgivet i Teknik.... Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *