Fantastisk! -(Hiiilfeee!!!)

Så kom vennerne tilbage fra Tyrkiet og berettede om den totale solformørkelse dernede for en måned siden. Dette sjældne fænomen er hver gang en helt særlig oplevelse. Jeg stod selv i sydtyskland med en veninde i august 1999, tryllebundet og oplevede den formørkede sol: "Nu bliver der mørkt"  midt på dagen. For lige netop denne dag var der totalt overskyet og silende regn det meste af formiddagen. Men oplevelsen af at befinde sig i skyggen af månen og være i sort nat i 2 minutter og 11 sekunder var intet mindre end fantastisk. Og så er der jo et par indlysende fordele ved sådan et arrangement i forhold til så mange andre:
 
1. Alle pladser er totalt lige gode.
2. Det begynder til tiden.
3. Bortset fra eventuelle transportudgifter er det gratis. 🙂

Senere på dagen gik etwas tysk badezimmer i baglås for mig, men det er en anden historie…

Dette indlæg blev udgivet i Fridage, Glade dage. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *