Hvornår er det ikke lige?

Når du har lovet at indfarve din lillebrors stolebetræk i en særlig mørkgrøn nuance, så er det ikke lige, at vaskemaskinen skal nægte at lukke af for den automatiske vandtilførsel og blive ved med at lukke vand ind til du til sidst må finde stophanen på selve vandtilførslen til huset…øv for pastelfarve

Når du har for-limet kældergulvet med henblik på at lægge fliser næste dag og sætter affugteren derned for at affugte, så er det ikke lige, at den skal forstoppe sig og lukke flere liter vand ud på gulvet som det jo var meningen at den skulle udtørre og som nu bliver til et absolut grødagtigt underlag som slet slet ikke kan bruges…øv#2

Dette indlæg blev udgivet i Gør-det-selv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *