Forbistrede tyveknægte!

Da en af familiens unge vendte hjem til “studér-kammeret” efter juleferien, fandt han det (og mindst 16 andre nabolejligheder) brudt op og tømt for værdier, og det er en hel del, sku’ jeg hilse og sige. Skræmmende! Især efter, at han kun har boet der i 8 dage.

Hvor er det synd og p****ærgerligt, at han skulle opleve det. For selvom det jo “kun” er materielle værdier, (ny pc og proff. digitalkamera) er det en rystende oplevelse, at fremmede fæhoveder (hvordan beskriver man sådanne?) har været inde på éns værelse for at forsyne sig med ting, som man gennem sure og dårligt betalte studiejobs i lang tid har sparet op til.

Da “knægten” har hjulpet mig en del her i garagen (tak) og dermed havde adgang til den som admin, har Luposgarage (og andre websteder, han administrerer) været lukket her i eftermiddag på grund af ændring af diverse passwords. Her i garagen er dog intet uventet passeret.

Jeg kan enddog se, at poserevisoren har været forbi uden at bemærke andet, end at poserne trods gode intentioner har formeret sig i julens tid. De fleste har dog været gratis (!)

Nu venter den uheldige unge mand bare på opgørelse og måske en lang kamp med forsikringsselskabet? Forhåbentlig med en fornuftig erstatning som afslutning.

Sikke en l****dag… 

Dette indlæg blev udgivet i Familie, Fridage, Langt ude. Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Forbistrede tyveknægte!

 1. Limbi skriver:

  Ej, hvor har jeg ondt af knægten. Hvor er det bare træls, sådan noget. Min ældste oplevede noget lignende sidste år. To dage før jul smadrede nogen en rude i hans bil, som stod parkeret – blandt mange andre – foran et indkøbscenter. Drønnerten stjal hans netop indkøbte julegaver. Og at sønnike just havde erhvervet sig bilen to dage forinden gjorde jo ikke hændelsen mindre ærgerlig.
  Heldigvis blev gerningsmanden fundet og de fleste julegaver lå – blandt et hav af mange andre midlertidigt hjemløse julegaver – på politistationen. De få der manglede har måske glædet tyveknægtens tante Gertrud juleaften? :S ….

  Forresten …. Forsikringsselskaber er flinke! 🙂

 2. lupo3l skriver:

  Jeg kan forestille mig, at hvis gaverne var indpakkede, der på bagsædet og han så var nødt til at pakke dem op for at se, om det var noget, der kunne sælges, eller bare gives til tante…
  Disse menneske har sgu en underlig tankegang.

  Jeg håber du har ret i det sidste 🙂

 3. Pingback: Lupos Garage · Den lille pige med den knuste hårpynt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *