Nul huller!

-Det er meget længe siden jeg har kunnet sige det efter et besøg på tandlægeklinikken. Nu har jeg heller ikke været deres flittigste gæst, dvs. jeg har kun været der, når jeg er blevet drevet derned af dunkende smerte. Hvor dum kan man være? Jeg tror igen og igen på, at det nok går over af sig selv!

Nu har jeg så, efter en opbygning af stifttand og nedfældning af stor plastfyldning og trussel om kronebehandling (til en pris som jeg kunne købe mig en ny sofa for) aftalt, at jeg får en ny tid med mig i lommen når jeg forlader stolen.

I dag skulle jeg åbenbart prøves af, det er kun tre måneder siden sidst.

Resultat: Nul huller – og Lupo kunne lave “tak-i-trafikken-tegn”  (kan også bruges ved “nul-huller”) 🙂

Næste date bliver så om præcis 7 måneder klokken 14… 

Alternativet er en delprotese (føj, alene ordet) som tandlægen dog heldigvis synes jeg er ca 30 år for ung til. 

Sammen med Torben Tandlæge må jeg passe godt på og bevare mit “tandsæt”

 

Dette indlæg blev udgivet i Av!. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Nul huller!

  1. Karoline Nielsen skriver:

    Det er bestemt ikke sjovt, når man skal igennem en større omgang hos tandlægen. Jeg har desværre heller ikke selv været den mest flittige gæst hos tandlæge, hvilket fornyeligt resulterede i, at jeg skulle have en kronebehandling. Heldigvis har jeg fundet en meget sød tandlæge, som heller ikke er så dyr, så nu må jeg vist hellere have mere fokus på det i fremtiden – ligesom dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *