Sneskraber om sommeren.

TAK til Erik for god underholdning ved læsning om Jane. Sikken en quinde! Og som du, Erik er heldig at kende og formåede at røre med din gave!
Jeg oplevede selv noget lignende for nylig, da en af mine kollegaer fik en SNESKOVL i gave den 24. juni! Naboerne havde fra vinduet i vinterens løb ofte set hende forsøge at befri sin lille bil fra snemasserne ved hjælp af en håndkost og et fejeblad. Da hun fyldte 40 i juni, havde disse to ældre folk været næsten hele byen rundt for at finde og købe en sneskovl til fødselsdagsbarnet. Se dét kalder jeg en rigtig gave!

Dette indlæg blev udgivet i Glade dage. Bogmærk permalinket.

5 kommentarer til Sneskraber om sommeren.

 1. Hans Dampf skriver:

  Da har du ret!
  Hvad skal man da ellers gøre når der kræves en gave til brug i vinteren og fødselsdagen er i sommeren…?! Det viser dog bare, at de to har gjort sig nogle tanker og umager om behovet af jubilaren og forærede ikke blot noget skrald.
  I vinteren var den sandsynlig nemmere at få – men fødselsdage kommer jo altid så uforventede… 😉

 2. lupo3l skriver:

  Lige præcis, Hans! Det gælder om at gøre sig tanker om gavemodtageren. Der findes jo utallige “skrald”-serier hos isenkræmmeren og i gavebutikkerne til dem der ikke gør (sig umage)

 3. Lut skriver:

  De bedste gaver er dem, der ligger en masse tanker bag. Eller dem, som man selv havde glemt, at man ønskede sig. Godt, at kæresten er god til at huske sådanne ting 🙂

  .. og det værste er Matas’ gaveæsker. Intet er da mere upersonligt, brr.

 4. lupo3l skriver:

  Hørt, hørt 🙂

  hihi – jeg husker godt, da du fik en Matas-æske til jul.
  Og det var endda fra en af dine “nærmeste?”

 5. Lut skriver:

  Uh ja – det var fra en af de “nærmeste”. Hold da op, hvor følte jeg mig speciel på L’Oreal-måden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *