Lupos juleSKOlender 17. december

Sko, Scor, har Scoret 😉

Dagens quote:
“En sko kan være for grim, den kan være for kedelig
– men en sko kan aldrig være for meget.”
Cecilie Toklum

Dette indlæg blev udgivet i Julekalender og tagget , , . Bogmærk permalinket.

5 kommentarer til Lupos juleSKOlender 17. december

 1. Morfar skriver:

  Jeg synes kun at dine annoncer handler om biler???

  Prøver du at fortælle mig noget?

 2. anjoe skriver:

  En sko kan vel være for meget, hvis modparten til et par mangler 😀

  Og jeg, anjoe, vil hellere eje dine syge sutsko, for som indehaver af en bred skostørrelse 42 og tilmed ægyptiske fødder, ja så skal de fleste af dine hidtil viste modeller indkøbes i XXL – og hvis, ja da får jeg aldrig kørt Rimkogerens eller min dyt ud af garagen vores 😉

 3. lupo3l skriver:

  @Morfar: Nææhh… Mangler du en? 😉
  Fortsæt du bare som du gør, tak 🙂

  @Anjoe: Er du sikker på det med hjemmeskoene? Der er altså et får på…
  Angående skostørrelse: Jeg lover der kommer en rummelig model i julekalenderen inden jul 😉

 4. Lizelotte skriver:

  Suk … to die for 🙂 Hvor har din sko-kalender været hele mit liv??

 5. lupo3l skriver:

  Hehe Lizelotte…

  Som at jeg i går (den sekstende damn) opdagede, at YouSee har en julekalender, hvor de viser en gave-film hver dag i december, som man ellers skal betale omkring 40 kroner for at få lov til at kigge på. Jeg kan i modsætning til dig ikke scrolle tilbage 😮

  God fornøjelse i selskab med eksklusive SKOdesignere og andre ting i garagens Shoe’shi bar 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *