Lupo-manden styrer!

Lupos Metrotur Kbh
(Sommerbillede i Metro. Taget i anden anledning)

I juledagene opholdt jeg mig (som tidligere beskrevet) med min nærmeste familie i blandt andet København. En dejlig udflugt indbefattede et antal stop med Københavns Metro.
Lupo-manden satte sig her med ældste tvangsarving på forreste sæde i det førerløse tog. Jeg anbragte mig med yngste “lige i nærheden” På det andet forsæde lige til højre for min familie sad en purk på 3-4 år med sin unge mor.  Drengen virkede vældig opvakt, og Lupo-manden øjnede en mulighed for lidt sjov: Efter at have “lukket togdørene” ved at trykke på en lille knap under forruden, anbragte han hænderne på et imaginært rat og udbrød højlydt: “Så køøøøører viii!”
Den lille dreng kiggede smilede og spørgene op på sin mor. Hun fortrak ikke en mine… Afsted det gik. Lupo-manden styrede travlt sit tog, åbnede døre med den fiktive knap, lukkede dem, drejede rattet og morede sig. Nu grinede den lille, og mon ikke mors tæer krummede en anelse. På et tidspunkt på metroens rute deler sporet sig i to. Lupo-manden fortsatte sit spil for galleriet (drengen): Nu havde han et alvorligt problem: Hvilket spor skulle han vælge?
Han besluttede sig i sidste øjeblik og “kastede” toget i den valgte retning. Purken måtte nu smide strikhuen i begejstring.
Efter et øjeblik kom en metromedarbejder. Hun havde en meddelelse: “Disse vogne har netop ændret rute. Hvis man ikke skal til lufthavnen, må man forlade toget ved næste station” 
Det gjorde vi, og dagen var reddet. Drengen fortsatte turen med mor.

Ved et tilfælde så vi ham senere på dagen i indre by. Jeg genkendte ham på huen. Han trak ned i mors jakke og pegede på os. Han strålede.  

Det var så sidste gang vi lader Lupo-manden styre Metroen.

Dette indlæg blev udgivet i Glade dage, Langt ude. Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Lupo-manden styrer!

 1. Morfar skriver:

  husk nu ingen betaler for at køre i metro her inde 🙂

 2. Erik Hulegaard skriver:

  Denne kommentator er sikker på, at hr. Lupo gjorde det fremragende, da han med sikker hånd styrede fra Christianshavns metrost. Togfører hr. Lupo m. følge gik så ud ved Amagerbro metrost. (en station, som kommentatoren stå af ved 3-4 gange/årligt).

  Det bør absolut ikke være hr. Lupos sidste tjans i den førerløse metro. Med tiden bli´r han bedstefar og så er det rart med en ekstra kompetence, når han skal “navigere” i metronettet – adderet med yderligere 17 nye stationer – omkring 2017/18! 🙂

 3. lupo3l skriver:

  Betaler? Morfar – hvad mener du? *w*

 4. lupo3l skriver:

  Erik Hulegaard er velbe(vandret) i undergrunden.
  Det bliver fint, når jeg med familien i fremtiden kan komme hele ringen rundt. Bedsteforældre eller ej 🙂

 5. Sister Bonde skriver:

  Pragtfuldt – jeg vil ud og køre med Lupo-manden – jeg vil, jeg vil, jeg vil 😀

 6. lupo3l skriver:

  @Sister Bonde: Du skal være velkommen! Det var bestemt en herlig tur 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *