Av min tand!

Hvordan mon det kan være, at jeg er i stand til at ignorere det fine postkort, jeg får tilsendt af min tandlæge sådan cirka en gang hver 7. måned…
Det bliver lagt frem på hylden i gangen og ligger så der en (uvis) tid. Det kan hænde, at det en dag bliver stillet på højkant op ad væggen dér, for dog at huske at ringe og bestille tid en gang ved lejlighed.
-Bahh, .. Hvilken lejlighed min lille dame?
Pludselig en dag er kortet sørme pist væk, og det varer læææænge før jeg opdager det, og reagerer jeg på det? Nejnej
Når der så efter en laaang rum tid jager en lille smule i en kindtand, er jeg den fødte mester i også at ignorere dette signal.Det bliver værre – efter nogle uger dunker det så jeg næsten ikke kan tillade mig at lade som ingenting… Især ikke hvis jeg f.eks. kommer til at cykle på ujævn vej eller lignende… For sulen da, det gør aws efterhånden. I en periode spiser jeg panodiler som drys på yletten hver morgen, for det må da gå væk væk væk…Og pludselig!
weeeee!!!
En dag er det sørme og brat gået helt over! Jeg har helbredt mig selv over tid og med almindelige pano’er jahhhh…
Du godeste kone, hvornår lærer du, at et hul i en kindtand IKKE går over af sig selv, og hvis det mærker sådan og du tror det er ovre, så er det IKKE – og det er først nu, at kasseapparatet nede på tandlægeklinikken begynder at tikke og det tæller stærkt!
Du erfarer det endnu engang, og dette kan udmærket være i din ferie, hvor du troede du skulle slappe af i sommerhus eller på rejse: DET VENDER TILBAGE –
Du forestiller dig to kurver. Den ene er tandlægens pris på at tilse, bedøve og ordne dit kæmpehul – Den anden er din smerte målt fra et til mange mange hundrede (kroner) Begge stiger vanvittigt og nu vrøvler du også, Lupo.
Du må hellere få ringet, og det har jeg så hermed gjort i dag mandag. Der var en bette tid til mig på næste mandag, for jeg fik jo pippet, at det absolut ikke hastede  :-/
– Det KUNNE jo være, det gik over i mellemtiden (!) – og jeg slap (hehe) for (lomme)smerter, tandpine og tandlægeskræk.
Når de finder mit kartotekskort frem dernede, er det mærket med “Kryster” med stort K, husk nu at få det overført til computeren, kære TorbenTandlæge!    

Oprindelig udgivelsesdato: Mon, 06 Mar 2006 17:27:46

Dette indlæg blev udgivet i Av! og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Av min tand!

  1. Limbi skriver:

    Arrrj Lupo!!! Sådan er du da ikke, vel? *GG*
    LOL – faktisk kender jeg det kun alt for godt. Jeg har p.t. et af de der nydelige kort stående/liggende på en hylde, og der har det opholdt sig siden slutningen af november. Altså … hvem bestiller tid til lige før jul? Nej vel! … Og januar!! Da har man bare ikke råd til at gå til tandlæge. Februar er så kort, man kan jo ikke rigtig nå det …. og nu er det så blevet marts og jeg har jo egentlig ikke ondt nogle steder ….. endnu :s
    Og så snakker vi ikke mere om dengang for to år siden, hvor jeg måtte tage til vagtlæge klokken nat, fordi jeg troede jeg havde kraniebetændelse eller brækket kæben eller noget. Den læge blev min bedste ven den nat, da han udleverede et styk slå-lige-benene-væk-under-hende-der-pille og bad mig tage til tandlæge næste dag i stedet 😉
    Nå men … det jeg egentlig bare lige ville sige var: Godt gået Lupo, du har betstilt tid! 🙂

  2. Pingback: Lupos Garage · Tre tilfældige tilfælde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *