Kronen på værket!

Så fik vi Overlys! Lysekronen hænger liige déroppe og stråler fint ud over det hele :)Det er ikke lige sådan en “køboghængop”-løsning, sådan en krone. Der skal skaffes pærer først, og her er tale om 5 styks! Vi syntes, der var mange fine og endte med at købe BÅDE gyldne-agtige pærer og trendy “vindstøds-” med et fikst lille twist i toppen. Dermed er der investeret i elpærer for en mindre formue…Så skulle stigen hentes op, for med så højt til loftet var husets herre nødt til at balancere til vejrs med kroge, ledning, ophængskæde, skruetrækker, skævbider og det kritiske blik: Hænger den nu helt lige?    

Oprindelig udgivelsesdato: Mon, 09 Jan 2006 17:01:56

Dette indlæg blev udgivet i Gør-det-selv og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *