Klarer han det, aben?

In medias res. Er det ikke sådan det klassiske udtryk er for, at man kommer ind midt i handlingen i starten af et eventyr…Dette kan også ske midt i eventyret, måtte vi sande i aftes mens vi nød at gyse med “King Kong”. Altså -når Kong hænger otte hundrede fod oppe i en kløft i kun én lian bærende den lillebitte heltinde i den ene fod og med mindst tre kæmpe dinoer af de onde hængende sammen med sig, snappende efter damen og hundrede kæmpestore kakerlakker under sig- så er det IKKE liiiige at røgalarmen skal gå i gang meddelende, at der muligvis er ild i kaffemaskinen eller tørretumbleren. For det var jo så smart at købe flere alarmer, som så kunne være trådløst forbundne, og én af dem hænger 1 meter skråt oppe over, hvor vi sidder, i forvejen helt ude på kanten af sofaen…… For….klarer han sig nu mens vi render i kælderen, aben? For at sætte DVD på pause, sansede vi ikke lige.

Og Michael, lad lige være med at gå på job i en T-shirt med påskriften : 5u.ck my d1.ck når nu Lupo i forvejen er i tvivl om hun trænger til nye briller…

 Dagens: Fear is not knowing. Terror is finding out.

Dette indlæg blev udgivet i Arbejdsdage, Fridage og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *