Men er den FAAARLIG?

I dag blev sirenerne i Danmark afprøvet i omkring 10 minutter. Der er stillet 1078 højtalere op landet over til at blæse os danskere halvdøve. Hvordan forbereder man børn? “Kl. 12 kommer der en lyd…” – Dur ikke, de tror nærmest der er tale om et lyd-uhyre. “Der sidder en stor højttaler oppe på et højt hus…” -Nix, de tror nærmest huset braser sammen under vægten. “Manden skal prøve om den dur, sådan at hvis der en dag kommer giftig røg udenfor…” Nænænæ, det er den med monsteret igen. Hmm… Som klokken nærmede sig 12, sad jeg og favnede fem børn, og forsikrede dem, at der altså ikke var noget at være bange for, og trods det, at vi havde snakket stille og roligt, men meget om hyletonen hele formiddagen, lød det undrende fra en af drengene ved den første lyd: Hva’ er det? -Vi mosede os frem i den åbne dør og kæmpede om at stå forrest i omkring 3 minutter, så var det slut, og børnene var mere end kæphøje… – Da næste signal lød, var de alle klar til at løbe ud i det dejlige vejr for at undersøge, om man nu osse kunne SE det der uhyre oppe på taget?   
 

Dagens: I only wanna be with you…

Dette indlæg blev udgivet i Arbejdsdage og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *