Tyngdeloven vinder ALTID!

Og den var i dag den direkte fu**ing årsag til, at vores overbo kunne tilbringe hele søndagen i solen i Nordjylland hos sin mor og sikkert også med et par kolde øl eller lun chokoladekage og kaffe og hyggesnak, det er jo snart mors dag… Mens vi var tvunget til at opholde os indendøre HELE dagen, afpillende vådt stinkende tapet i vores soveværelse, afslørende en drivende våd væg, som nu skal tørres ud og bagefter spartles op, tapetseres og males igen, det er trods alt kun 1½ år siden, vi malede sidst. Det er slet ikke fu***ng fair, for det var sgu da for f***** HANS rør, der var utætte!!!! PIS

Og hvor skal vi nu sove i nat og hvem skal nu betale…

Dette indlæg blev udgivet i Fridage, Gør-det-selv og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *