Yeah! Tredobbelt salmiakspiritus!

Tillykke Lupo, du har nu gennemført en vinduesvask af omfattende grad, 72 små ruder i alt, plus diverse døre. Godt man har folk til det udvendige 🙂 Mangler dog lige den afsluttende disciplin i form af at afmontere en missekattehylde, som sidder i vejen for, at det sidste vindue kan åbnes for rengøring… (Tænk, det havde vi slet ikke taget med i overvejelserne, da den blev monteret. Det vigtigste var at katten kunne komme til vejrs)

Seneste nyt i den-våde-væg-sag: Taksator mente i telefonsamtale, at vores soveværelse kunne fikses op til nyt med “et par baner tapet og lidt maling, som I jo ikke skal regne med bliver i samme farve som den nuværende, da vi ikke dækker farvenuancer” (!) Han fortsætter: -Det drejer sig om en halv dags arbejde… Hvilken farve har væggen?”
Lupo: Hmm… Kan det ikke være fuldstændig ligegyldigt om den er gul eller grøn, når I alligevel ikke dækker -hvahvahva? Maler blev tilkaldt, han mente nu det var en væsentligt mere omfattende skade, som han slet ikke havde tid til at udbedre før tidligst til august.

Stats:

sidst spist: Vinduespudserpræmien: Rabarberkage
sidst drukket: Senseokaffe
sidst hørt: Godt taget – Jokeren
sidst læst: 0-14

Dagens: Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity…

Dette indlæg blev udgivet i Fridage, Gør-det-selv og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *