Kylling i plastic.

Idet jeg henviser til Kaffesøsters ildelugtende bordskåner, kan jeg hilse og sige, at en smeltet A4-lomme stinker om muligt værre… Det skete i aftes under madlavning i combi-ovn, som ellers er det allerbedste apparat i min køkkenverden, tæt fulgt af induktionskomfuret. En glasskål med de færdige kyllingestykker skulle bakses ud af ovnen og låget afmonteres. Dette kunne vel snildt klares med en grydelap i den ene ende af den ovale skål og en lille gaffel i den anden… Hvad tror du selv?  Hallo, låget gled så at sige på gaflen og landede nok så nydeligt på kyllingeopskriften, som var emballeret i førnævnte plastlomme.  Da jeg ynder at servere VARM mad, var alt jo rigtig hamrende varmt… Lommen var, da jeg forsøgsvis løftede låget op fra den, blevet til A4-englehår, som kunne trækkes laaaaangt op og helt over til vinduet før det slap – og stanken – var ubeskrivelig. Den hang ved i slimhinder og hals, og i min sad der jo i forvejen en gardinring, så forgiftningen var fuldbragt.

Stats:
Sidst spist: Ikke kylling
Sidst drukket: Vand!!!
Sidst hørt: Sorry – Madonna
Sidst læst: Kaffesøsters weblog

Dagens:
Samtaler, hvor begge parter taler, er sjældnere, end man tror.

Dette indlæg blev udgivet i Mam! og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *