Jamen, det er da umuligt!

Et styk egebordplade i fuld længde, dvs. tre meter og tres centimeter – Ja tak, jeg tager den lige med hjem i Lupo’en! Silvanmanden tilbød at save den over for mig 🙂 Det tog jeg imod, men det skal være på langs, tak, for jeg skal bruge den til hylder! At se hans ansigt, da han fulgte mig helt ud til bilen var alle pengene værd, og det var lige før han vinkede andægtigt da Lupo’en drejede ud fra p-pladsen, i fuld bordpladelængde, godtnok med klappen åben bagi – respekt!

Stats:
Sidst spist: Rundstykke
Sidst drukket: Kaffeeee
Sidst hørt: U2
Sidst læst: I form…

Dagens:

-Hvor gammel er du, Tanja?

-Kvart over tre!

Dette indlæg blev udgivet i Aha? Lupo har hørt..., Gør-det-selv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Jamen, det er da umuligt!

  1. Lut skriver:

    Heh – havde du også nogle vinduer åbne og gang i noget diagonalt-agtigt for at få pladen til at være der? 🙂

  2. lupo3l skriver:

    Næ-næ, bare godt ned i ben-enden i passagersiden. (Lupo er jo ikke nogen flyver, vel?) Ser den lille bil lette med egetræsvinger ud af alle vinduerne…Med lukket bagklap laster hun nemt tometerogfyrre… hehe – hvor meget stak så udenfor?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *