We do not do hair!

Det første tegn på julestress har meldt sig hos Lupo. Det var i Føtex, hvor jeg slavisk fulgte min indkøbsseddel, indtil jeg kom til “Knæstrømpebukser” Dem havde Føtex ikke lige (flere af).

Resten af byen er af lave – I fredags på vej til job, smuttede jeg ind til en (godt nok tilfældig) frisør og spurgte om han lige ville sætte mit hår op samme eftermiddag, fordi jeg skulle til julefrokost senere. -Hmmm.. Han kaldte på assistance fra baglokalet. En ung pige dukkede op og jeg gentog mit spørgsmål. Først var hun helt tavs. …. -Det gør jeg ikke! Sagde hun. Jeg stod uforstående: -HVAD??? -Vi kan ikke sætte hår! Det var ordret, hvad hun sagde, og jeg traskede afsted med uforrettet sag. Ude på gaden kikkede jeg op på facaden: S*** Salon. Mon det var en hemmelig kode for noget helt andet?

Senere havde jeg et ærinde i boghandlen. Her skulle man kunne forvente, at de ved, hvordan ord skal skrives i henhold til ordBOGEN og i forhold til hinanden i det mindste. Det er ikke tilfældet hos Bog & idé. De bærer trøjer, med tryk på ryggen:

HJÆLPE
NISSE

Hvad blir det næste?
Politiet: -Vi fanger ikke forbrydere!
Skolelæreren: -Jeg underviser ikke!

Jeg tog et mobilfoto af HJÆLPE NISSEN – Det må komme på bloggen senere. Jeg er ikke nogen ørn til at lægge billedet fra min telefon ind på bloggen uden hjælp, men det står der heller ikke med STORE BOGSTAVER på min husfacade, at jeg kan!!!!!

-Jeg fik lokkerne sat op til narrestreger hos en anden (frisør)!  

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen, Langt ude og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til We do not do hair!

 1. hulemanden skriver:

  Kære Lupo – ja, nogle bliver man sgu snydt af overskriften på en bygning…

  Jeg blev engang sammen med en kammerat smidt ud af en legetøjsbutik, mde ordene “I skal sgu ikke lege herinde” – og der var til trods for at overskriften på bygningen lød; LegeLand ! 😉

  Nå, men om ikke andet, så må du have dig en fornøjelig weekend
  Hulemanden

 2. lupo3l skriver:

  Hehehehe – snydt!
  Go’ weekend til dig også, caveman 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *