Lupo til sig selv:

Sæt rygsækken fra dig, inden du bøjer dig ned for at ta’ sko på. I hvert fald, hvis du kun har tasken på den ene skulder lissom. Den glider altså ned ad din arm hver eneste gang og der blir så rodet dernede…
Eller: Tag sko på inden rygsæk.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke så smart. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Lupo til sig selv:

 1. Klapper skriver:

  DET skulle jeg altså også ha sagt til mig selv…da jeg gik i skole 🙂
  -mest fordi det var smart ikke at lukke rygsækken…da jeg for mange herrens år gik i skole 🙂

 2. lupo3l skriver:

  /Ser levende for mig lille moderigtige Klapper med glaskugler, glimtende småsten, farvede elastikker, duefjer og tomme slikposer som et vandfald ud over sig. Eller var der også bøger i din lille smarte skolerygsæk? 😉

 3. Klapper skriver:

  måske der var et par stykker…. men klart mest nips 😉

 4. lupo3l skriver:

  *fnis* -Det tænkte jeg nok 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *