Madison Square Garden og Macy’s – Nr. 8

(17. juli 2007) 

Planen var at køre med toget et par timer nordpå langs Hudson floden. Disse tog udgår fra Pennsylvania (Penn) station  og billetterne kan erhverves samme sted. Penn er verdens travleste og kæmpestor, men vi fandt frem til afgangsperron og billetsalg for det tog, vi havde udset os. Her blev vi dog bremset i sikkerhedens tjeneste (igen). Der forlanges billede-ID for overhovedet at kunne købe billet, så vi måtte opgive vores togtur ud på landet.

acelaexpress3l.jpg 

Herinde kan man vente, hvis man altså skynder sig at gøre det.  😀

 traintransit4427ny3l.jpg

Lupo-manden ville absolut se togene, så vi gik ned på perronen for at tage billeder. Her måtte vi imidlertid ikke opholde os, når vi ikke havde købt billet (!) – Der var også svedende varmt, så vi gik en etage op for at finde noget at styrke os på.

raspberrymochafrappuccino.jpg

Det blev til denne kolde drink (til deling) på Starbucks Café. Igen var det spændende, hvilken kaffedrink, der blev serveret. For her kan man få kaffe på hundredevis af måder og der er ingen billeder på menukortet. Vi er ikke Starbuck-proff. (endnu) så vi overraskes og begejstres stadig.

madisonsquaregarden3l.jpg

På gadeplan ovenpå Penn Station ligger Madison Square garden som er verdenskendt for koncerter og sportsarrangementer. (Se linket om, hvordan hallen indrettes til eksempelvis Justin Timberlake koncert contra sport (basketball) Her kan der sidde 20.000 tilskuere -woow

taxilinepenstny3l.jpg

At stå pænt i kø er noget, New Yorkerne kan. Her ventes der på taxa. Jeg håber kineserne kikker med, de skal lære at stå pænt inden OL i Beijing næste år, omend de bliver noooget lange, de kinesiske køer – lol

 financialtimes3l.jpg

Dette billede burde Lupo-manden selv forklare sig ud af, men han har ikke adgang til mit blog-tastatur. Han siger i baggrunden, at han tog det for at huske at købe avisen senere – Godt så!

Smarte bukser forøvrigt, men dem har han sikkert slet, slet ikke lagt mærke til 😉

skriverpostkort3l.jpg

Det var på høje tid at få skrevet de obligatoriske postkort, da vi jo skal videre fra New York i morgen: Hejhej familie og venner, vi har det dejligt og vejret er fint blablabla…

Jeg skriver både til dem der forlanger at få ét, og til dem, vi syntes skal have et. (Deriblandt Fifty-one) 😀

postkort3l.jpg

-og frimærkerne er selvklæbende -cool! New Yorks hovedpostkontor General Post Office er et af verdens største og vi måtte spørge os for flere gange for at finde lågen med frimærkesalg… Luge 46!!! -Thank you!

 fashionaveny3l.jpg

7. Avenue er The Fashion Avenue, og i hedebølgen måtte forretningerne veksle mellem at have en dejlig kølig airconditioneret  butik, eller en mere lunken med åbentstående døre, så kundene nemmere har adgang.

macys3l.jpg

Macy’s er et must når man er i New York. 🙂 Den siges at være verdens største butik med alt indenfor tøj, sko, sengeudstyr, møbler, smykker, skønhedsprodukter og isenkram. Så der blev til et par (par) sko og taske(r) til fruen 🙂 Vi orkede (kun) ca syv etager.

 natmadpaamacdny3l.jpg

Tja… Det skulle prøves – At spise på en “ægte” MacDonald’s Restaurant i USA. Det var vores sidste aften i New York, og der skulle pakkes kufferter til næste destination.

Spændende….. 😉

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Rejsebreve New York 07 og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Madison Square Garden og Macy’s – Nr. 8

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Sympatisk – meget sympatisk, at sende et postkort til sin kat. Jeg gjorde det samme til min perserhankat for mange år siden :-).
  Lupo-manden synes at have en rigtig god smag med hensyn til plastik-baggen indeholdende Financial Times; de “malede” jeans med sideknapper på New Yorkerinden er formentlig et rent tilfælde :-)!
  Billedet måtte komme: Madison Square Garden alias MSG alias the Garden i seneste 68er udgave, sportsmekkaet, det mest berømte og hæderkronede af verdens sportsarenaer/-haller – “The World’s Most Famous Arena”, som amerikanerne siger med vanlig beskedenhed. Alle de tunge drenge og piger i underholdningsbranchen har stået der; det samme gælder for bokserne.
  Det siges, at det femte MSG er på vej 🙂
  Poserevisoren kan forestille sig, at Lupo-quindens creditcards glødede i en sand orkestral mani i Macy´s ! Jamen, jamen….

 2. lupo3l skriver:

  Ja, hunkatten er rigtig for”kælet” 🙂

  Tak, Erik fordi du understøtter mit billede fra den berømte sportshal med yderligere oplysning. Sport ER ikke min stærke side 😉

  Lupo beundrer revisorens alsidige viden udover cifre, muleposer og store skibe.

  *creditcarts på køl*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *