Posedamen

Posekurven lider ingen nød efter vores USA-tur 😮 

usabags3l.jpg

-Jeg håber ikke, jeg har betalt for nogen af dem 😉

Hos “Gristede’s” lærte Lupo, at man altså ikke selv putter i poser i supermarkedet over there.

Jeg startede friskt på det, men blev mødt af et undrende blik fra kassedamen og et: “Thank you…?” Hvorefter hun så hurtigt, at jeg knap kunne følge hendes bevægelser, overtog proceduren 🙂  Sådan!

Omsætning må der til -og det inden min Digitale poserevisor dukker op på uanmeldt besøg. Jeg har prøvet at indsmigre mig ved at sende ham et enkelt cyber-eksemplar som digitalt fedte-forsøg. Resten ender desværre nok som affaldsposer i luxusklassen – de gule eventuelt som kattegrus-futteraler… De findes i et anseeligt antal i kurven, da vi jo ofte fik “double-bag-service”

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Posedamen

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Den digitale poserevisor er ubestikkelig og ser med bekymring på det stigende antal poser.
  En formildende omstændighed er den kvalitetsrelaterede sum af underholdning, som hr. og fru Lupo har transformeret til en personlig og seværdig digital QM2-logbog. Den præsenteres her i garagen andetsteds og kan gloende anbefales……men tilbage til poserne, det bliver hverdag igen!

 2. lupo3l skriver:

  @Erik:Kommentaren angående bestikkelse er taget ad notam mens jeg tænker på, om det så har været fuldstændig forgæves, at jeg flere gange har tilbudt at vaske revisorens kittel og på mærkedage har lagt nyspidsede blyanter på den digitale trappesten?
  Jeg labber superlativerne om rejselogbogen i mig og trøster mig med dem – Tak! 🙂

  @Andre interesserede:QM2 logbog er under “USA” i kategorier 😉 (kun 18 rejsebreve) – hehe

 3. Erik Hulegaard skriver:

  @Lupo-quinden: Feminin venlighed er altid nærende og inspirerende :-). Revisorens empiriske fintmaskede net og kemikaliefri vaskepulver samt ikke mindst den specielle nyspidsede blyant ( faktisk indkøbt på Hotel New York, R´dam, NL) sørger for den totale (revisor-)uafhængighed.
  Hr. og fru Lupo kan roligt inhalere superlativerne vedrørende deres fakta-fjas QM2-logbog. Den er aldeles fortrinlig og inspirativ. I den hellige EU-harmoniserings navn, idé og tanke burde denne rejse-logbog udvirke en bonusrejse med Queen Victoria.
  Mange DK-Dna´ere har efterhånden været i New York, men ganske få med QM2 og INGEN har næppe haft en Lupo i garagen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *