Hvor får de det fra?

Lupo har været offline garagen i nogle dage. På etwas Tysk TV så jeg en udsendelse om unge mødre i dag.

Hvor lærer de at håndtere deres baby? Det er ikke i deres egen barndom, (medmindre de har små søskende at øve sig på). Pigebørnene i dag leger generelt med modedukker og sminkehoveder, dyrehospitaler og heksesæt. Hvad er der sket med dukkevognen og babydukken? Når man kikker ned i vognene i dag (inclusiv min egen datters dengang) er det ikke babydukker, der putter dernede, men derimod alskens Ponys, Bears, Prinsesser og Bratch… 

Lærer de det på fødegangen eller LBD? Learning By Doing… 

Lupo, on- and offline…

Dette indlæg blev udgivet i Av!, Langt ude og tagget . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Hvor får de det fra?

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Lad det være sagt med det samme: Mine kompetencer og øvrige (manglende? ) empiriske færdigheder strækker sig ikke til at kunne aflevere et kvalificeret indlæg om dagens emne.
  LBD er dog glimrende i stortset alle livets faser!

  Hvorfor så fylde op på denne blog? Fordi den har været uden digital strøm i 14 dage. Jeg frygtede (mest) for Fifty-one, eller måske fru Lupo var syg eller i kvinde-fængsel eller værst af alt, hendes coach havde forbudt hende at nærme sig Garagen 🙂

 2. lupo3l skriver:

  @Erik: Mange tak for din omsorg. Du er altid velkommen til at fylde i garagen 🙂
  Lupo har kørt i tomgang/lavt gear i nogle dage, men der er absolut ingen grund til bekymring. I Fifty-ones liv er der sket det, at hun har fået tilsendt en prøvepose med kattemad fra fabrikanten. Den faldt i god smag. Og ellers sover hun 20/7 som hun plejer 🙂
  I skrivepausen har Lupo fået udlængsel og overvejer at flyve ned for at spejle sig i det samme vand som den skumfødte kærligheds-, frugtbarheds- og skønhedsgudinde Afrodite Kypris gjorde på sin fødeø. (Phew for en lang sætning, jeg må hen på sofaen igen)
  Igen: Det er bare lidt snue, men lidt “før-jule-ferie” i december vil gavne 🙂

 3. Erik Hulegaard skriver:

  Oh, oh…Gudskelov! Cypern er en dejlig ø og det vil sikkert gavne forkølelsen og mindske kassekreditten, men ta´ endelig ikke coachen med 🙂 – Nyd denne smukke ø sammen med hr. Lupo, medens Fifty-one spiser sig mæt og tyk i et nyt varemærke hjemme i garagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *