Ønskeseddel:

Jeg ønsker mig en CD med Stilhed.

Når jeg så skruer helt op for volumen, blir der helt, helt stille

Ahh…

Dette indlæg blev udgivet i Arbejdsdage og tagget . Bogmærk permalinket.

5 kommentarer til Ønskeseddel:

 1. spunky skriver:

  orrrrv den vil jeg også ønske mig….

 2. Erik Hulegaard skriver:

  “Stilhed” på CD eller IRL burde være en menneskeret. Det er nødvendigt for “sjælen” med øjeblikke af ro.
  En eks-kærestes veninde – (alder 45+ ) – tog næsten hvert år 8 dage til et kloster i Belgien, for stilhed og fordybelse (daglig var hun gymnasielærer).
  Jeg har to gange forsøgt booking, men begge gange var der optaget for “Broder Erik” i klosteret. Jeg vil i al “digital stilhed” forære dig linket. Gem det, måske en dag ad futura – http://www.monasterechevetogne.com/

 3. lupo3l skriver:

  Ih, tak Erik, det ser vel nok indbydende ud. Og de har CD’er til salg 😉
  8 dage ville for mit vedkommende nok være rigeligt med stihed – men det kunne egentligt nok være interessant at opleve.
  Fortæl endelig om det, hvis du skulle få plads, “Broder” – The Monastery er nu arkiveret under “fremtidsønsker” i den digitale garage 🙂

 4. Erik Hulegaard skriver:

  Jeg noterer mig, at stilheds-linket havde en vis interesse. Det skulle være en stor oplevelse og jeg har sat det på min egen liste, inden plejehjemmet åbner sine døre 🙁 . Miljøet er internationalt og fredfyldt – en sjælden kombination 🙂 !
  Måske blot en weekend, medens hr. Lupo mæsker sig med herlig belgisk øl og ser på alternative seværdigheder :-), måske i den interessante havneby Anvers/Antwerpen.
  Herefter kunne fru Lupo befries for munkenes næstekærlige favntag af stilhed og religiøs målrettethed. Sammen kunne familien Lupo afslutte det belgiske eventyr med at lemlæste kreditkortene i Bruxelles/Brussel 🙂

 5. lupo3l skriver:

  Det lyder lifligt! Og den belgiske øl
  har vi haft fornøjelsen af. Det er endda munkene, der brygger den:

  Frugten af Guds tålmodighed 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *