Aldrig mere 69!

-På badevægten.

Helle og jeg har besluttet at smide ialt 10,1 Kg inden den 27. februar.

Vi følles ad. Føl gerne med 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Langt ude og tagget . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Aldrig mere 69!

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Jeg går ikke ud fra, at det ikke bliver nødvendig med samme skrappe revisions-teknik – jf. posesagen fra 2006/07. Jeg noterer mig, at fru Lupo har planer om at eliminere 5,1 kg til d. 1.februar 2008 (eller 2009?), hvorved bl.a. striberne på hendes sømands-t-shirt igen får rette linier 🙂
  Det aktuelle vejr i DK associerer forøvrigt til billeder fra Troodos….?

 2. lupo3l skriver:

  Hov, jeg har/havde en otte ugers frist 🙂 Deadline er den 27. februar præcis. Og her er tale om /08 😛
  Godt trøjen er tværstribet…

  Snevejrstankerne er modtaget og noteret 🙂 Der arbejdes på billederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *