For 68 år siden…

avis.jpg

Hvad man dog gemmer! Nu har denne avis været gemt i mange 68 år, og forleden dukkede den op under oprydning hos mig. Jeg arvede for nogle år siden en papkasse med påskriften: KRIGEN og undersøgte den først nærmere nu. Der er rigtig mange aviser og også rationeringsmærker…

Nu er det min pligt at gemme det hele og det gør jeg gerne… Min familie har oplevet besættelsesårene netop i Aalborg.

Dette indlæg blev udgivet i Familie, Hverdagen og tagget . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til For 68 år siden…

 1. Morfar skriver:

  På QXL med lortet eller bedre. en antikvitetshandler.

 2. Morfar skriver:

  må man godt klikke på dine ads??

  hint hint 😀

 3. lupo3l skriver:

  QXL? Nah…
  -Klik du bare løs, morfar! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *