Turkish Delight – med kat?

turkish_delight_3l.jpg

Lupos (midlertidigt) udstationerede tvangsarving har været på Bazar i Istanbul – Hun oplevede vist, hvad vi herhjemme ville kalde et gedemarked – dog er geden i Tyrkiet tilsyneladende – en kat ?

Hun sendte dette foto, som er det første af en lille serie 🙂

Vi katte-elskere glæder os over synet, og over at vores datter i en pause fik kæreste-besøg fra Danmark, og at de har hygget sig sammen i nogle dage i denne helt fantastiske by.

Uro på arbejdsmarkedet i Danmark forhindrer desværre os gamle i at aflægge et planlagt besøg i den spændende metropol. Ikke fordi jeg synes, at strejken er uberettiget. Det synes jeg absolut ikke den er. Men under strejke er der visse spilleregler. Blandt andet inddragelse af (Lupos) ferie. Det er derfor ærgerligt, at uroen truer med at brede sig i netop den kommende måned, som er vores sidste chance for en tur til Istanbul, mens vores datter studerer der.

(Skulle konfikten blive løst inden udgangen af maj, kører Lupo og Lupo-manden til Hamburg for at flyve til Istanbul – Inden der er nogen, der kan nå at sige “Lufthansa”)

🙂

Dette indlæg blev udgivet i Familie, Glade dage, Set rundt omkring og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Turkish Delight – med kat?

  1. Erik Hulegaard skriver:

    Som indlægget nævner, kan en katteelsker kun glæde sig over synet. Jeg er sikker på, at den fortsat udbyggende og dynamiske Fuhlsbüttel vil byde fam. Lupo velkommen på vej til een af verdens mest interessante mio.-byer.
    Et bazarbesøg i Istanbul er noget ganske særligt, hvadenten man er menneske eller missekat. – Vi krydser kløerne for en “hensigtsmæssig overenskomst (indgrebs-) løsning”, så den feminine tvangsarving får mulighed for at vise Turkish Delight(s) .

  2. lupo3l skriver:

    Apropos krydsede kløer (Tak, Erik): Jeg må klippe Fifty-one’s – hun lyder som en terrier, når hun klikker sig hen over stuegulvet. – Umuligt at udføre en musejagt med den indbyggede pote-lyd. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *