Dannebrog og en lille bikini i marehalmen…

 lupos_sommerflag.jpg

Dannebrog på sned? Ude i Vestjylland, hvor Lupo har været sat på græs i forbindelse med fars dag, grundlovsdag og week-end, hænger man somme steder flaget op på denne måde.. Hvad mon der står om det i flag-regulativet?

Angående regulativer, så har Lupomanden klart overtrådt et i disse dage.
Han påstår, at jeg er hans livs lys – og i sovekabinen i vores nye telt er printet: “Don’t use naked flames”

lupos_bardun.jpg 

Siden min svigerinde for mange år siden reparerede næsebøjlen på sin søns dykkerbriller ved hjælp af en hæklet (!) fastmaske-række, har det været en stående vittighed i familien, når nogen mangler en lille “dims” eller hvis noget er knækket eller forsvundet: “Jeg kan da liiige hækle….” I dag blev det til virkelighed i Lupos sommer-residens, da der manglede barduner til solsejlet* 

Da naboen i yderste klitrække begyndte at pakke sammen søndag morgen og til lejligheden var iført endnu et nyt stykke tekstil i form af en ganske lille lilla bikini, fik Lupo-mandens morgenkaffe pludselig anden-prioritet: Han flyttede havestolen udenfor rækkevidde af koppen for at indtage en portion visuel øjenmedicin i stedet :O

*Som kvindelig blogejer er jeg med på hæklebølgen havde jeg hækletøj i bagagen og hæklede liiige et par stykker  🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Fridage, Glade dage og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

5 kommentarer til Dannebrog og en lille bikini i marehalmen…

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Det tyder på, at hr. Lupo fik lidt bonus ud af Fars dag :-). Den friske Vesterhavsluft kan næsten virke bedøvende i sin klimatiske, luftige helse-bringende substans, næsten…også kun næsten…så balsamisk som Atlanterhavsluften på QM2 ;-).

  Når solopgangen kaster sine skygger mod Vesterhavet i Vestjylland, er det bestemt ikke dårligt med en dosis visuel øjenmedicin for at stimulere de helt naturlige funktioner hos hr. Lupo m.fl.

  Trods “Outwell”s (sikkert fremragende) udstyr med sikkerhedsforskrifter, er det nu ikke så ringe endda at blive kaldt “Livs Lys”.

  Lupo-quinden kan så fortsat hækle for at “låse sin egen (sikkert fortjente) l(ø)ykke!;-)

 2. lupo3l skriver:

  Jo tak, Erik, det var en dejlig (fars)dag. Han fik såmænd også en gave, som ikke umiddelbart kunne identificeres 🙂 Der kommer måske et billede af den her, så man kan få lov at gætte…
  Havluft er ofte godt. De første dage ved Vesterhavet kom vinden dog nærmest øst fra (Ringkøbing) fjord! Havluft? -Jo, sømandstrøjen faldt forøvrigt ud af skabet forleden 🙂 mon det er et hint…

 3. Morfar skriver:

  Det er altid super at overbeglo fremmede damer 🙂

 4. Erik Hulegaard skriver:

  Denne (trofaste 🙂 ) kommentator forudsætter, at familien Lupo i-k-k-e har læst Børsen i det fremragende Outwell-telt, medens Vesterhavsluften agerede a/c. – Samtidig fornemmes spirende intentioner om at gentage den fantastiske QM2-tour fra 07/07.

  Jeg har tidligere henledt Lupos opmærksomhed på, at et nyt skib Queen Elisabeth (Monfalcone skibsværft nær Trieste, Italien) forventes i søen efteråret 2010; dette kunne eventuelt danne en kulisse om en ny fantastisk Lupo-ferie.
  Hva´så med den gamle QE II, som Lupo observant fotograferede i S´hampton i 2007? Svaret kan læses i Børsens link:
  http://pleasure.dk/rejser/artikel/133186/

  …just for the record of Lupo 😉 !
  PS. Morfars kommentar d.d. formodes at være baseret på et langt livs “prøvelser”, dog tilsat et kraftigt stænk af sandhedsserum 🙂 !

 5. lupo3l skriver:

  Tak for link, Erik. Det er altid spændende at læse om de kære dronninger 🙂
  Joo, vi pønser såmænd på et togt… Din fornemmelse er go’ nok 😉

  Wink wink, morfar 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *