Karm- eller krammedyr?

karmhyre.jpg

Det er dog det mest uhyrlige, der kan møde én, når man trækker gardinet fra…

Jeg må hellere tænde for noget, der kan suge/sluge…

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Karm- eller krammedyr?

 1. Limbi skriver:

  Jeg får lyst til at skrige! Er det virkelig et dyr!?! Det kunne godt ligne en meget fin, sleben sten med kobbertråd – en prydgenstand til en formue. – Ja! Det vælger jeg at beslutte mig til, at det er! Så kan jeg alligevel sove roligt i nat 😉

 2. Erik Hulegaard skriver:

  Jeg tror, at læseren anskuer et “kunstværk”. Om det købt på Gulbenkian Museum i NY eller et loppemarked i Aalborg 😉 er mindre væsentligt; jeg tror ikke engang Lupos støvsuger kan lide “det” 😉

 3. lupo3l skriver:

  @Limbi: Aw. jeg havde næsten glemt at du ynder at opholde dig i mine vindueskarme. Denne her holder til i selvsamme. (Jeg kan berolige dig med at,) det er en hjemmelavet ting (ikke af mig) fremstillet af glas og tråd. Og så vil jeg undlade at fortælle, at den har søskende (!) hvoraf denne er den mindste…

 4. lupo3l skriver:

  @Erik: Som du kan se i kommenetaren til Limbi, er dyret ikke købt, hverken i Aalborg eller i udlandet, men hyggefrembragt og herefter foræret til Lupos garage, hvor den vil være feriebarn den næste tid…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *