Opera stadig på havet (dag 7)


Nu ventede to hele dage til havs. Det var spændende, om vi kunne (få os til at) benytte os af de mange tjenende ånder, som her er linet op (i et lillebitte udsnit) klar til at servicere gæsternes mindste vink…


Ved middagstid den 1. august var vi vidne til et helt særligt fænomen.
Delvis solformørkelse. Jeg var forberedt hjemmefra og havde medbragt “svejseglas” i styrke 11-13, så der var mulighed for rigtig at nyde  – og fotografere!
Mens vi nød solformørkelsen (og en drink) kom en tysk mand med sin 10-12 årige datter og slog sig ned ved bordet. Jeg spurgte pigen, om hun havde lyst til at kikke gennem det særlige glas. (Uden beskyttelse kunne man ikke se noget-som-helst udover en blændende middagssol). Hun afslog genert. Men da jeg forklarede faderen, hvad det var, jeg iagttog – blev datteren mildt tvunget til at kikke – det er jo ret sjældent det sker, at månen delvist dækker/skygger for solen. Reaktionen udeblev ikke! Hun havde faktisk selv læst om det i avisen forinden og nu havde hun set det med egne øjne 🙂

 

Om eftermiddagen var der underholdning af kokkene.
Fantastiske frugtfigurer blev udskåret for øjnene af os.
Det ser pærelet ud… Hehe 


Lynhurtigt var disse skønne figurer frembragt 🙂
 


Det lykkedes (som sædvanlig) Lupo-manden at komme om på den anden side af arrangementet. Og der var mange, der gerne ville fotografere(s) 🙂

  
Efter solnedgang fik vi dette show forærende. 
Se Lupos Slideshow “Baltic See Sunset 2008”
 

 
Nu blev vi inviteret til “Magnifique Buffet”
Kokkenes ypperste kunst (all inclusive) En ting, jeg havde været spændt på, var om der blev serveret sushi ombord. Dét blev der! Bemærk den fikst udskårne VAND-melon 🙂


Herefter var der (blandt ufatteligt meget andet) “Hønsesalat med eget akkompagnement” De fire band-medlemmer undgik kokkens kniv denne gang, og grill-kyllingerne spiller op på agurke-trommer, melon-guitar og keyboard.


Som dessert måske et stykke vandblå lagkage (eller en bid af de utallige andre)


Til kaffen var der igen kagebuffet…

Eller/og den her…Eller/og den her… Uhmmmmm 🙂


Om aftenen underholdt guidene med en form for humor, som nok er typisk italiensk (som skibet er). For os nordiske virkede det omtrent så morsomt som dette. Halvbeduggede passagerer blev hentet op på scenen og gjort til grin. Dagen derpå var den tyske herre her knap så stolt af at være kåret som “Mr. Opera”

Italienere kan selvfølgelig lave andet end platheder (og røde sportsvogne med heste-logo). Jeg tænker på en italiensk filmperle og en visuel skønhed: Malèna  Set med ”Lupo-øjne” er det en meget smuk og gribende film. Der bliver (i anmeldelsen) også hældt lidt malurt i bægeret, men jeg synes under alle omstændigheder at det er en rigtig flot film, som jeg gerne anbefaler!
 


Mens vi ventede på natmaden (bøvs) måtte der noget sødt og stærkt til:
Kaffedrinks til Lupo – Skål, skipper!


Vi luskede denne platte med smagsprøver ned i kahytten… 🙂

Selvom room-service er tilgængelig hele døgnet uden at det koster ekstra, er vi altså ikke gode til at benytte den. Vi smug-skaffer selv fornødenhederne… heh Her en herlig blanding af “Alt godt fra havet” og “Alskens kager”
Hvem sagde halsbrand?

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Glade dage, Rejsebreve MSC Opera 08 og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

7 kommentarer til Opera stadig på havet (dag 7)

 1. DJD skriver:

  jeg håber ikke at al den kage giver for megen lupo form til lupo pigen.
  (indrømmet) DJD er misundelig, det ser ud til at være en af de ting Andy Warhol mener i dette citat,: Jeg er altid på udkig efter den der ting til fem dollars, som i virkeligheden er millioner værd

 2. Erik Hulegaard skriver:

  Dag 7 er en blanding af herlige kulinariske billeder, der giver mundvandet elevation. Dag 7 er også en blanding af italiensk filmkunst, “Mr. Opera” og hr. Lupo´s observante attention backstage.

  Men mest af alt er Dag 7 en præsentation af to af de allerbedste billeder, som Lupo har præsteret. Lindén-Vørnle med hinkestens-brilleglassene er en fremragende astronomisk formidler og Lupo matcher dette med et sublimt billede. Gem det – kære Lupo – på flere medier, så den delvise solformørkelse kan vises til tvangsarvingernes børn m.fl. – Det er et fint eksempel på, at god (rejse-) forberedelse betaler sig!

  Og sidst, men sandelig ikke mindst – “Baltic See Sunset”. Det fortjener næsten, at Grieg og Sibelius opstår fra de døde og sammen komponerer et nordisk værk ved navn “Opus Lupo”.
  Meget smukt – så flot, så flot Lupo! Det fortjener en præmie!

 3. lupo skriver:

  lupo ER pt kun I kontakt med NETTET via mobil@
  0 det ses tydeligt. jeg ER ude for at danne d vitaminer. Tak for kommentarer.

 4. lupo3l skriver:

  @DJD: Tak for citatet. Det er sjovt, at du så ofte har ét passende til dagens indlæg 🙂 Bare rolig med hensyn til Lupos former. Jeg skal nok komme (i form) igen.

  @Erik: Tak for dine roser! Ja som man ser, er Lupo (blandt andet) fascineret af flot mad og astronomi 😉
  Apropos solformørkelse: Jeg oplevede i -99 en total én af slagsen. Det kan bestemt anbefales! Hehe…

 5. DJD skriver:

  jeg kan jo ikke gøre for at nogen har sagt det før mig (hvilket nok burde være det bedste citat) (men man kan jo ikke citere sig selv:) )

 6. pedrsn skriver:

  ARGHH hvor ser det fantastiskt ud!!!

  ;0)

  . . .

  aiii altså . .

 7. lupo3l skriver:

  @DJD: Det burde man da kunne (citere sig selv) 😉

  @pedrsn: Det VAR helt fantastisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *