Lupos juleSKOlender 14. december


Manolo Blahnik fortjener at få et par sko mere med i julekalenderen. Og en scene fra Sex and the City, som siges at være berømt. Jeg har endnu serien tilgode (den lånte sko-æske står og venter på mig)

Here goes: Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) bliver i en mørk smøge truet til at aflevere sin taske, sine penge og sine favorit – Manolo Brahnik – sko. Røveren holder en pistol mod hende, og hun afleverer uden at kny sin taske, men da det kommer til skoene, kan hun, pistol eller ej, ikke lade være med at argumentere for det urimelige i at aflevere sine yndlings-Manolos. Scenen er lettere absurd og ikke uden humor og slår for alvor fast, hvor stor en fashionista Carriefiguren er og ikke mindst, hvor stor en skocreateur Manolo Blahnik er.

Dagens quote:
Mange ægteskaber er kortlivede, men med Blahniks kan man være monogam
Sahra Jessica Parker

Dette indlæg blev udgivet i Julekalender og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *