Lupos juleSKOlender 21. december

 
Ingen sko i dag.
Selv Fifty-one har smidt alle sine. Pyyyyhhh…

Dette indlæg blev udgivet i Dyr, Julekalender og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Lupos juleSKOlender 21. december

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Det er dog det mest nuttede, lille sko-billede, der længe er lagt på. Julevejret tilsiger ikke, at Fifty-one behøver at tage sine sko på, men det er rart at vide, at hun har dem.

  Denne kommentator vil ønske hende og hendes menneske-forældre en glædelig jul, forhåbentlig (igen) raske og klar til invasion fra nær og fjern på matriklen!
  Jeg er sikker på, at der også bliver en julegave til Fifty-one ;-)!

 2. anjoe skriver:

  -Nej da, man(d) er med på en læser ;-D

  Hvor ville jeg gerne eje en lille størrelse 40-42 i de dersens nuttede indesko! Tilmed ligner sålerne en slags, som ikke samler hunde- og kattehår op fra gulve, hvorfor man ubesværet kan smække fodtøjet op på sofaneser – Læs: uden at pelshår afsættes overalt 😉

  Mine bedste julehyggenygge- samt nytårshilsener sendes garagen, men desuden hulemanden…

 3. lupo3l skriver:

  @Erik: Hun er jo mest en inde-på-de-varme-gulve-kat, så hun holder støvlerne pænt. Mange tak for dine gode ønsker, vi er (næsten alle) næsten oppegående igen. Det har været en drøj omgang. Garagen ønsker en rigtig glædelig jul til dig også Erik, jeg ser frem til at høre om dine ture, korte som lange, festlige som mere rolige (især) 🙂

  @anjoe: Det er nok for sent at ønske for i år (sko) Rigtig glædelig jul ønskes til dig ovre i legehuset – og godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *