Eclipse…

Da jeg læste Erik Hulegaards blogindlæg  i dag, tænke jeg på mit uheldige besøg på et tysk toilet i sommeren 1999. En veninde og jeg var rejst til en lille sydtysk by for at opleve en total solformørkelse.  

Vejret var overskyet med regnbyger, solen var fraværende hele formiddagen uden udsigt til bedring. Vi var alligevel taget afsted for vi ville trods alt opleve, at der blev “nat” tidligt på eftermiddagen, hvor formørkelsen var varslet. 
Jeg ser tre fordele ved naturfænomenet:  Jeg har skrevet om det før.
Bagefter ver der fri eftermiddag. Vi spadserede i den lille by og endte på cafe/grillbar, hvor jeg benyttede lejligheden til at “vaske hænder”  som man siger. Toilettet var i kælderen. Da jeg var færdiiiiiiii….. var (dør)låsen også færdig (med at virke) og jeg var lukket inde på et lille bitte wc uden vinduer. Jeg huskede, at der var hele 3 (lukkede) døre  op til, hvor min veninde sad.

Døren var imidlertid skæv, kunne jeg se, og jeg anede en sprække på et par centimeter øverst oppe. Så – mig op på wc-kummen – og med munden heeelt op til dørsprækken råbte jeg: “Hiiiilfeeeeeeee!!!”  og “Leeeeennneeeee!!! ” *piinligt*
Heldigvis hørte Lene det og kom ned til min lokumsdør, så jeg kunne forklare (gennem den).  Lene hentede den unge ekspedient oppe i grillen, som kom ned til os og tog bestik af  situationen… Han forsvandt – og kom tilbage med – et grillspyd! Han huggede og hakkede nu i døren (på må og få) med spyddet og Lene aflagde rapport om, hvad der skete. Efter en laaaaang halv times tid, var døren (og låsetøjet) fuldstændig ødelagt, men dog ÅBENT. Jeg ved ikke, hvem der var mest flov, da fru Lupo steg ud fra toilet-rummet, men den unge mand tilbød dog en drink som kompentation. Jeg tørstede efter en kold øl. Det kunne han dog ikke klare, men tilbød at hente én inde ved naboen. Eventyret endte således ved et lille bord ude på fortovet med to dejligt kølige tyske fadøl serveret i store colabægre. 

Heldigvis sad jeg ikke (på wc’et) under solformørkelsen. Det ville være dobbelt ærgerligt, da der jo først er genudsendelse om rigtig mange år… og nej, –det var ikke muligt at klatre over.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke så smart og tagget . Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Eclipse…

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Lidt af en mental solformørkelse i den lille tyske by. Godt at tyskeren – som den nations indbyggere ofte har for vane – udviste effektivitet. Her var det så ikke panserværn, men derimod (forfriskende anderledes 😉 ) et grillspyd, der befriede den unge danske quindelige turist fra den alternative indespærring.

  Og adderende sympatisk med lidt flydende kompensation….sehr gemütlich!

 2. lupo3l skriver:

  Jeg beundrer også den tyske grundighed og effektivitet.
  Badezimmer geslossen? Aber doch! 😀

 3. Morfar skriver:

  lokums humor 🙂 godt det ikke slog klik for dig 😉

 4. Erik Hulegaard skriver:

  Attention kommentator 060209-2210 til seneste indlæg, der “afventer bedømmelse”…………….

 5. Erik Hulegaard skriver:

  Attention – kommentatoren er nu sendt til eksamen “indlæg til bedømmelse” igen.

  Puha..pu-ha…bare man(d) dog består ?

 6. lupo3l skriver:

  @Erik: Attentions er modtaget og kommentarer hentet frem i lyset.
  Tak 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *