Læg USA til Deres viden om verden
Nu er det billigere end nogensinde at rejse til USA med SAS DC-8 Jet. Når flere og flere danske turister “gør U.S.A.” på en almindelig ferie, er det ikke mindst fordi, billetten New York tur/retur nu er nede på 2.629,- kroner med SAS DC-8 Jet. Men først og fremmest skyldes det, at U. S. A. byder på en helt ny verden af oplevelser, samtidig med at hotelophold, rundrejser og måltider koster det samme, som man er vant til i Europa. I “Rejsenøglen til U.S.A.-ferien” gives eksempler på, hvor fornuftigt det hele kan gøres. Med SAS flyver De direkte til New York, Chicago, Los Angeles, Anchorage og Montreal. Få alle oplysninger om, hvordan De, lægger U. S. A. til Deres viden om verden” ved blot at indsende Deres navn og adresse til: U.S.A.-ferie, SAS, Hammerichsgade, København V.
(citat Det Bedste, 1965)
Forleden fik jeg et opkald fra yngste tvangsarving:
-Mor, jeg kommer ikke hjem og besøger jer som ellers aftalt.
Jeg skal fortælle dig noget…
(jeg var i tankerne allerede omkring … alting)
-Jeg skal en tur til New York med min kammerat!
Apropos ovenstående citat har drengene købt flybilletter til Kr. 2500,- pr. stk. Det er billigere, end for 44 år siden!
De vil starte med at køre (!) fra NY til Washington for at bo de første dage. Derfter skal de bo ved Times Square på Manhattan (!) Jeg gætter på, at Apple Store Cube skal frekventeres. De to unge fyre er Mac-entusiaster og går sandsynligvis under jorden ved 59th Street.
Lupo-manden og jeg var i New York forrige år, byen er næsten ubeskrivelig! Tilmed overraskende ren og med en venlig atmosfære. De kun 9 dage, vi opholdt os i “Byen, der aldrig sover” var /er slet ikke nok!
Der er aldrig noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget: Arvingen vendte ikke hjem: Fedekalven* overlevede (denne gang) 🙂
*At slagte fedekalven:
Nuværende brug: (Eks. I aften slagter vi fedekalven)
Udtrykket bruges om for eksempel en festlig begivenhed, hvor der ikke skal spares på noget.
Daværende brug: Luk. 15, 22 -24
Jesus brugte denne vending i lignelsen om Den Fortabte Søn. Faderen tror, han har mistet sin søn, og da sønnen vender hjem bliver han så glad, at han slagter den bedste og fedeste af sine køer: Fedekalven.
God tur, drenge 🙂
Tak for den behagelige omtale 🙂 Hvad mon Lupos tanker nåede omkring i ventetiden i telefonen?
Imponerende, at rejsebrancen er det eneste som inflationen ikke har rørt ved i 44 år. Vi skal desværre hverken flyve med DC-8 men dog kun, 777 og 767, selvom 747 foretrækkes 🙂
Jeg vil straks kaste mig over Lupos New York dagbog her på bloggen for at få inspiration, da min makker og jeg kun har 7 dage i det store æwle.
Slagtekalven får desværre heller ikke lov at overleve i denne omgang, for tvangsarving 2 sidder i øjeblikket (Gudsketakoglov for mobilt bredbånd) i et IC3-tog, kun 7 minutter forsinket, på vej imod jylland. Idag står den på kundebesøg i Århus, og i morgen går turen videre til domkirkebyen og Lupos garage. 🙂
SAS´ hovedkvarter i Stockholm ville nok blive forundret over, at en Lupo reklamerer så smukt for det gamle skandinaviske luftfartselskab, hvor kommentatoren netop for få minutter siden har handlet til en destination “halvvejs” ;-). – Faktisk burde det næsten afføde nogle bonuspoint til Lupo-dynastiet i domkirkebyen.
“Flugten til Amerika” (Christian Winther) er også smuk ved prisboblen nedenfor Manhattan-billedet. Lupo afslører bibel-kompetence i dette indlæg; måske den næste tur for Lupo og hr. Lupo til NYC også skal omfatte “bibelbæltet” ;-).
@Tvangsarving:
Hvad jeg tænkte under vores samtale? Det vil du ikke vide 🙂
Dejligt, at du alligevel får tid til at smutte omkring os gamle inden I flyver!
@Erik: Vi har været enddog rigtig godt tilfredse med at rejse med SAS, som også fløj os til USA dér i 2007. Derfor reklamerer jeg gerne 🙂
…Halvvejs over? Det kunne være Island. Elle måske Azorerne?
Det afsløres nok. Før eller siden 😉
Blogejeren efterlader nogle spørgsmål. Kommentatorens temperament er – vil blogejeren vide – mest til handling og dermed udråbstegn 😉 !
Verdens bedste musiker i sin disciplin har gennem de seneste mange år kun turneret i sit hjemland USA samt Fjernøsten. Dette forår bliver det til en kort afstikker til udvalgte områder i Europa.
Derfor blev der handlet øjeblikkelig i det lille gule hus på Vestfyn. Royal Albert Hall (kendt bl.a. for de fantastiske promenadekoncerter) i London er stedet, hvor det omsider en forårsaften vil lykkes denne kommentator siddende pænt tæt på scenen at nyde “the very best in the world”.
Efterfølgende vil det forventelig blive beskrevet på kommentatorens blogs ;-).
Såvidt erindringen rækker, så kommer drengene da hjem til spisetid i Winthers Amerika-tekst? Tvivlsomt er det dog, om det affødte en slagtning af fedekalven.
Komplimenter til overskriftvalget i det foregående indlæg her i garagen i øvrigt. Sejt!
Herfra ønskes Erik en rigtig god fornøjelse der: “pænt tæt på scenen”
@DD: Jo, de to små drenge nåede aldrig længere væk, end at deres mor kunne kalde dem hjem til aftensmaden!
Tak 🙂