Din X Factor stemme er NU modtaget!

I aftes var Lupos TV tændt på dr1: X Factor. Henover strikketøjet (!) rammer Sidsel mig og jeg røres over hendes a capella fortolkning af Susanne Vegas: “Toms Diner” Selv Lupo-manden er en smule bevæget, selvom han (demonstrativt) sidder i profil, optaget af andet. Min telefon er indenfor rækkevidde, og jeg sender en sms afsted efter det lille pus (altså Sidsel). Klokken er nok ca. 20:45.  Den sms får så jeg bekræftet i dag kl 14:10  – Hmm…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke så smart. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Din X Factor stemme er NU modtaget!

 1. Morfar skriver:

  Vandt du så noget=???

  det er en usKLIK med det der smskonkurrenceri 😉

 2. spunky skriver:

  Min blev så bekræftet her søndag morgen/formiddag kl. 09.11?

 3. lupo3l skriver:

  Jeg vandt ingenting… udover garn, hehe
  Vandt din favorit, Spunky?

 4. Helle skriver:

  Bekræftelsen på min sms stemme kom også temmelig forsinket – nemlig natten til lørdag !! Jeg fór op for at læse beskeden, som jeg troede kom fra én af mine teenagere, der var ude i det vilde natteliv … ggrrrrrr ….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *