Så er der feriebilleder.

sommerferie_sudoku_3l

Efter “den” tiltrængte dag med “ingenting”  -fandt Lupo kræfter og ro til at pakke telt og flytte residens til Seidenburg Am Zee 🙂 Her faldt jeg heeeelt til ro og startede derefter langsomt op igen med… en sudoku såmænd.
Vejrudsigten lovede (ifølge Lupo-manden (og DMI!) kun en enkelt byge mellen Klokken 15 og 18 – det holdt stik! Efter kun ti minutter var der solskin igen.
Heldigvis havde vi slået telt op og fundet kolde øl frem, så bygen kunne overstås siddende i bilen, hvor Lupo-manden kunne konstatere, at det var første gang han havde drukket øl bag rattet. 

I søen nød ikke kun de fjerede andrikker sommeren. På den flydende trampolin stornydes det friske vand og det dejlige selskab ikke mindst. 
Sekunder efter, at den lille pige (på bredden) er knipset, smed hun de røde bukser – parat til at hoppe i søen. (ej ill.)
Ænderne generede sig heller ikke – og viste anderumperne næsten konstant.

 

tre_i_rap_3l

På land var der også gang i hormonerne. Den vilde (ande)jagt var mere åbenlys: Her tre i rap – hvilket kan være nok – men ikke nok til at vinde…

 

taenk_hvis_du_vandt-1_3l 

I Lotto *suk*
(Instant)kaffen var netop omrørt og serveret af Lupo-manden, da jeg pludselig ud af øjenkrogen fik øje på noget stort, rødt og hvæsende (ikke ham) -og havde nær fået den galt i halsen. (Kaffen) 🙂

Tænk, hvis du vandt.  
Hvis jeg gjorde… ville jeg ikke turde bruge penge på en ballontur.
Måske ville jeg heller ikke bo på en campingplads ved søerne i Silkeborg.
Men jeg har har det dejligt, mens jeg drømmer.

Dette indlæg blev udgivet i Ferie og tagget . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Så er der feriebilleder.

 1. Morfar skriver:

  Nu hvor jeg HAR kørt kampvogn er min næste plan at flyve helikopter bare som passager til at starte med 🙂

 2. lupo3l skriver:

  Jaaahh! Til vejrs med ham 🙂 Skal det så være over New York? *wink*

 3. Erik Hulegaard skriver:

  Seidenburg oder Silkburg or Soiebourg eller blot Silkeborg. Området med søerne hører vel til noget af det smukkeste i lille DK.

  Apropos “Lotto tænk hvis du vandt” har ABP (Associated British Ports) pr. 29/05/09 indviet en helt ny cruise-terminal i Southampton med plads til “handling” af max. 4.000 passagerer fra krydstogtskibe samt Cunard-lines maritime “godbidder”. Så er Lupo (og hr. Lupo med instant-coffee) advaret, når de måske hopper på den nye QE 2 i 2011 eller 2012 ;-).

  Fortsat go´ campingferie med Lupo´en ;-).

 4. lupo3l skriver:

  @Erik: Tak for gode ønsker – og lokkende inspiration til den næste sejltur 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *