Far-joke

Brunch

Ældste tvangsarving er i sommerhus med veninderne. En af dem (den nyuddannede læge, ihhhh) bliver kaldt på job, og de må forlade residensen i utide, da doktor også er chauffør.

Det betyder, at en bilfuld piger kommer gennem Domkirkebyen søndag ved 8-tiden -og vores ser sit snit til at bestille brunch i garagen. Hun ringer sin far op, og forespørger, om han vil hente hende ved banegården, hvor der er almindelig aflæsning til videreforsendelse med tog. 

At blive hentet i bil for en tur på max. 800 meter er ikke kotume her, men da hun jo har en del oppakning, forbarmer han sig over hende og indvilliger i at starte Lupo’en. Arvingen har under samtalen (af tekniske årsager) højttaleren i mobilen sat til. Far fastslår, at da det er så tidligt, er han ikke påklædt, og joker med, at hvis han ikke stiger ud af bilen på stationen, er det vel ligegyldigt?.  Hun gentager, at højttaleren altså er tændt.

-“Men vil det sige, at de allesammen kan høre, at jeg er i underbukser?”  

For 10 år siden ville det have været vildt piiinligt.
Nu smiler veninderne overbærende og kategoriserer hans morsomhed under Far-Jokes.

Dette indlæg blev udgivet i DDV-mad, Familie, Hehe... og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

7 kommentarer til Far-joke

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Medens Lupo barberer ben, de automatiske maskiner kører, herunder den vidunderlige robot-støvsuger og Fifty-one spinner, vil denne kommentator med en vis blog-anciennitet 😉 gerne fra et sted i Europa udtrykke sin respekt for hr. Lupos logistiske flexibilitet og ikke mindst kulinarisk appetitlige brunchanretning!

  Måske stod hr. Lupo i virkeligheden på vej udaf døren til korsang i Domkirken, da ældste tvangsarving med veninder – minus doktor-vagten anmeldte deres akutte ankomst.

  Og skal så ellers ikke forstyrre i barberingen. En discpilin, som kommentatoren har udøvet ca. 17.150 gange indtil nu :-))))!

 2. lupo3l skriver:

  @Erik: Der er en hilsen og tak fra Lupo-manden 🙂
  Antallet af barberinger kan jeg ikke slå. Men måske “dage at være gift” Mine overstiger 10.000 – kom igen, Erik 🙂

  Et sted i Europa… man venter spændt på et referat.

  Jeg kunne have bragt et flag i et identisk mønster som det germanske, men i ganske andre farver, hvis jeg havde valgt at lægge en kommentar fra min destination i den seneste uge. Jeg turde ikke at medbringe min bærbare – og valgte at holde mig væk hotellets internetcafé.
  Romantisk daseferie eller ikke?

  Kommer der et første gæt på landet? 🙂

 3. Erik Hulegaard skriver:

  Modsat Lupo (og hr. Lupo) var kommentatorens seneste Tysklands-tur i forskellige byer en blanding af fornøjelse og “arbejde”. Derom en anden gang :-).

  Et flag med identisk mønster som det tyske, men i ganske andre farver. Ja-men, ja-men, der er jo flere som Nederlandene (Holland), Østrig, Ungarn, Rusland, Luxembourg. de baltiske lande osv. Men man(d) ser ikke rigtigt Lupo på daseferie i de lande; bestemt ikke!

  Daseferie og flagmønstre: Spanien og Ægypten opfylder også flagkravene, dog med nationalvåben i flagene, så de er jo “ikke helt rene”! Så ræsonneres, at Lupo og hr. Lupo garanteret har været på forskellige destinationer i Spanien. 30-års bryllupsdagen skulle være lidt anderledes, derfor er gættet “Ægypten”!

  Hvis man(d) har vundet, kender Lupo adressen, hvortil præmien skal sendes :-).

 4. lupo3l skriver:

  @Erik: Lupo fastholder hint med flagmønsteret.
  Farver – som Italiens.
  Det er næsten for let nu, men der er dog 12 mulige lande?
  inklusiv nationalvåben

  🙂

  Præmie? Det bliver efterhånden (kun) en halvfuld flaske (snaps dog)

 5. Erik Hulegaard skriver:

  Partly off topic:

  http://www.hulegaard.dk/fourbestpictures.htm

  Billede nr. 4 – registreres ikke på websitets søgemaskine, da den ikke har selvstændig fil :-)! – Ser frem til Lupos/hr. Lupos billede af Boeing 747 airborne :-)!

  Ellers altid hjertelig velkommen :-)!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *