Lupo til sig selv:

Det er en modsætningsfyldt lyd, der kommer fra de blå overtræksfutter med stiletter indeni – men sjow!

Dette indlæg blev udgivet i Lupo til sig selv. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Lupo til sig selv:

  1. Erik Hulegaard skriver:

    Enten har Lupo skiftet branche (from Nursing to Surgery Care) eller også har Lupo (og hr. Lupo) istandsat gulvene hos den ene eller begge tvangsarvinger i deres respektive domiciler i Smilets by og Københavns næststørste forstad; altimedens disse gør New York usikker ;-).

  2. lupo3l skriver:

    Erik, du har delvist ret. Det gælder tvangsarvingerne, der kondiløber i Central Park og gennemshopper i Downtown i disse dage – Heldigvis ligger det (sponsorerede) Hotel ikke (som først bestilt) på 76. gade, men på 17.
    Her skulle der efter sigende være mindre skyderi (end i Kbh) 😉

    Lupo er stadig i Nursery. Selvom “en mor” jobber i Landsretten og uniformen er et snævert pencilskirt, hvid skjorte og spadserejakke, må hun (som alle andre) iføre sig blå futter over stiletstøvlerne, når hun betræder institutionens trægulve for at hente junior. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *