Katte… og telefonfis

Kat
Stop being cute!
Yngste tvangsarvings (og kærestes) katte må være specielt opdrættet til at være nuttede. Nogle gange er man nødt til at bede de små kælebamser om at holde op med det 🙂

 

Ølkat
Efter hunkatten havde efterslukket…

Hvile
…faldt de endelig til ro. Der er CO2-fri restvarme i gæsternes pc.

 

Linje-akvavit
Vi begav os på 2. juledags udflugt. Med Metroen tog vi til Kongens Nytorv, der var er et af målene i dag. Vi mindes (på indpakningen af en bygning) den gode snaps… til julefrokosten 1. juledag 🙂

 

Ønskefoto fra
Med huerne trukket godt ned over ørerne studerede vi “Klima-fotoudstillingen” på Kongens Nytorv: “100 steder at huske før de forsvinder”  Alle billeder var til salg. “Det er jo som at være der selv – igen” sagde ældste om denne ønske-plakat:  Et aftenbillede fra Beijing. Det var dog lidt snyd. De, der var til salg var kun en fjerdedel af størrelsen på de udstillede.

 

Brrr... Varme! og Frokost, tak!
Yngste & Lupo. Som sædvanlig fra den pæne side 🙂
Vi var blevet kolde – og sultne.

Lupo og Lupo-manden havde planlagt at afkommet skulle prøve kaffe og lækkerier på det historiske Conditori La Glace men… men… vi havde ikke lige tænkt på, at det var 2. juledag, og dermed lukket, så ingen La Glace. 

Vi søgte derfor i nærheden og fandt et lille hyggeligt (og mere beskedent) sted: Restaurant Samos, Skindergade 29 -med varme og (varm) mad.

 

Frimærker

Post- og telemuseet i Købmagergade lokkede med en sær-udstilling om overvågning. Den skuffede dog en smule, idet den slet ikke var “up to date” men derimod: Afdelingen, hvor centraler, telefoner og -bokse gennem tiderne var opstillet i tilsvarende miljøer (og indrettet til pilfingre) morede hele familien Lupo.

 

Det sorte får
Som det lille barn, der synes allerbedst om gråspurvene i Zoo, synes jeg rigtig godt om disse telefår!
-Se lige det sorte får, sådan ét har alle familier vel! -og de “røren(d)e” ben!

 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dyr, Fridage. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Katte… og telefonfis

 1. Mette skriver:

  Er de russian blue ??
  igen dejlige billeder… har netop bedt gemalen om at toptune begge vores kamera og så prøver vi at tage kampen op… fornemmer bare at vores vestjyske domicil og vores to modeller af hul i hæk katte får det lidt svært når de skal tage kampen op… men knalder et par pilsner på bordet kombineret med et forsuttet mus og ynglingsfiskelegetøjet 🙂 så kan det da kun gå godt 🙂
  igen skønne billeder du tager
  Hilsen
  Bette Mette 🙂

 2. lupo3l skriver:

  @Bette Mette: Det er British Shorthair 🙂
  Rigtig god fornøjelse med kattemodellen!

  -og Tak 😉

 3. Erik Hulegaard skriver:

  Det er to meget bedårende shorthair cats! Billedet af den udmattede kat på Lupos laptop er typisk. Måske fodrer yngste tvangsarving, cand.it. in spe Lupo jr. sine katte med (computer-)mus (undskyld 😉 !).

  “Is-kafeen” i Skoubogade skal Lupo (og hr. Lupo) afgjort aflægge et besøg, når det er muligt. En både historisk og kulinarisk oplevelse.

  Og endelig noteres, at Lupo har fået briller på for at bemærke de mange detaljer i Hovedstadens bybillede!

 4. lupo3l skriver:

  @Erik: Ja de er helt uimodståelige!

  -hahah katte”maden”!

  Jeg har været brillebærer i nogen tid, men har jo ikke øjne i nakken 😉

  -dog lægger jeg dem for at læse i sengen – besynderligt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *