Lupo flytter på kollegie

…for en enkelt nat 😉

Ældste tvangsarving har(som tidligere nævnt) forladt Hovedlandet og har fået job i København hos en af de store (der blandt andet bevirker, at dette er muligt. Vi gamle har lovet at klare afleveringsforretningen af værelset på DANIA-kollegiet. Det vil sige en sidste gulvvask og diverse aftørringer.
Vi har benyttet lejligheden til at få et “gratis week-end ophold” i smilets by. Måske trasker vi på Fatter Eskild for at høre dejlig livemusik. Den medbragte seng BEST WAY PREMIUM er elektronisk oppustet, klar og betydelig bedre end sit rygte. Billede følger måske i morgen.

Dette indlæg blev udgivet i Glade dage. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Lupo flytter på kollegie

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Denne kommentator er glædelig overrasket over, at Lupos garagedør er åbnet. For en tid tænkte han, at Lupo lå nede i en flyttekasse og græd sine moderlige tårer over, at begge tvangsarvinger nu geografisk havde skåret navlestrengen over i et begyndende akademisk karriereræs i Wonderful Copenhagen med eller uden kunstig intelligens ;-).

  Ældste tvangsarving har således fået et super-trainee-job hos “een af de store” i Hovedstaden, hvilket man(d) lykønsker med….naturligvis.

  Lupo og hr. Lupo genopliver de glade studenter-dage i Smilets by i den berømte Skolegade og efterfølgende synker de “gamle” trætte sammen – ikke i en flyttekasse – men på BEST WAY (of sleeping) PREMIUM.

  PS. Håber at Fifty-one bliver passet i mellemtiden 😉

 2. lupo3l skriver:

  Tak for det gode ønske, Erik 🙂
  Jeg ligger heldigvis ikke på bunden af en kasse (verdens dyreste pap-) men glæder mig over de kære arvinger derovre.
  Du kan tro, der vil komme nyt herinde indimellem 😉

  Studérkammeret er nu afleveret i fineste stand – og jeg er træt – igen?

 3. Morfar skriver:

  Det skal løbes væk Lups 🙂 *w

 4. lupo3l skriver:

  Men det gider jeg ikk’ ???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *