Gør-det-selv

(fortsat)

fryser
(spørg ikke, hvad dét bundfald består af)

Så kan det ellers nok være, der kom gæster! Efter at have hængt i telefonen til forsikringsselskabet og hvidevareservice, dukkede (heldigvis rimeligt hurtigt) taksatorer op og for at vurdere skaderne. Samtidig med at vore respektive jobs jo skulle passes efter ferien, har vi således været kaldt hjem i tide og utide, når det kunne passe diverse tilstandsfolk at dukke op.

Det ser heldigvis ud til, at køle/fryse-skab med indhold vil blive erstattet, plus et nyt køkkenskab og en (køkken)sokkel hele vejen rundt. Desuden vil der blive brug for at lægge et nyt køkkengulv. Til alt held (oveni uheld) er Lupo-manden en rigtig handy-mand, så fra nu slipper vi forhåbentlig for flere fremmede (hånd)værkere og andre vurderingspersoner indenfor murerne.

Trods det slet, slet ikke var meningen, min kære mand, må jeg desværre byde dig: Sæt i gang!

Jeg lover at assistere alt hvad jeg kan. Jeg har jo været din betroede lærling i mange år. I de seneste år har jeg endda fået lov at (holde og) række dig det elektriske værktøj også! Og som den gode mester evnede du i ugens løb efter mange timers knoklen (med træpladestykker i varierende størrelser og forskellige vandmættelser), at rose din gamle trofaste lærling 😉

Nok om den fryser. Nu er køkkenet affugtet, fri for (rådden) lugt og klar til at (gen)montere elementer, og jeg har allerede modtaget den første check (!) som erstatning. Hep.

Dette indlæg blev udgivet i Gør-det-selv, Lupo sjælden harm og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Gør-det-selv

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Der synes at gå lidt tid, før hr. Lupo igen har tid til at præstere sin berømte brunch-platte. 😉

 2. lupo3l skriver:

  @Erik: Ja, det bliver ikke lige med det første. Øv.

  😉

 3. Morfar skriver:

  Hep! Whor er det dejligt at høre at de er samarbejdswillige.

 4. lupo3l skriver:

  *w* -og garagen reklamerer for whvidevarer 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *