Rejsebrev Dubai Nr. 1: Hvor skal du hen, Lupo?

Da påskens vejrudsigt forudsagde et “roulette-” forårsvejr, så vi os om efter et opholdssted med højere temperatur. DMI meldte om cirka 16 grader i Middelhavslandene, lidt over 20 på Grand Canaria, men helt ovre i Dubai (!) én af de Forenede Arabiske Emirater, lovedes der godt 30 grader! Tør vi det? At rejse til et arabisk land? Ja, det skulle prøves – og varme ville vi ha’. Vi købte billetter og drog mod ”Landet, hvor er alt lavet af guld” som ældste tvangsarving udtrykker det. 🙂

Udgangspunktet var København, så vi inden rejsen kunne spise en dejlig påskefrokost med tvangsarvingerne, som begge bor der. (Frederiksberg/Valby) Yngste var så sød at køre os til lufthavnen midt om natten, efter KUN to timers søvn, (mod at låne Lupo’en, mens vi var væk) 😉

I flyveren (Kl. 06.00!) bad jeg, lidt morgentræt, om en lille pude – men fik besked på, at der kun var puder til børnene. Det hjalp ikke, at Lupo-manden sagde, at jeg nogle gange opførte mig som et. (barn)

Morgen i Billund
Der var mellemlanding i Billund. Komisk, når vi normalt flyver derfra. Heldigvis var der ikke flyskift. I Billund entrede en børnefamilie, som jeg kender udmærket. Da de havde fundet sig til rette på sæderne umiddelbart foran os (omg) henvendte jeg mig, for lige at hilse. Da den mellemste dreng (6 år) fik øje på mig, var hans reaktion: Heeeej Lupo! Hvor skal du hen?
🙂
Jeg forsikrede ham om, at jeg skulle samme sted hen som han.
Nemlig til de varme lande.

Primera Air
Det traditionelle vingefoto. Aaaaahhhhh…..

Dette indlæg blev udgivet i Familie, Ferie, Glade dage, Rejsebreve Dubai 10. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Rejsebrev Dubai Nr. 1: Hvor skal du hen, Lupo?

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Så er turen startet ned til det efterhånden verdensberømte sydøstlige hjørne af den “store sandkasse”.

  Det noteres, at også de lokale børn på blogejerens hjemegn kalder hende for “Lupo”, altså hverken Sofie eller fru Hansen eller tilsv. “GGG”

  Endelig noteres det også, at de nu for altid exillerede “tvangsarvinger” trafikalt kan nå hinanden hurtigt med S-togs linie F, såfremt webcameraet skulle være ude af funktion.

  Man(d) tager de digitale ørkenstøvler på og afventer yderligere interessante indlæg fra Mellemøsten.

 2. Morfar skriver:

  yo Lupo tjek din mail :o)

  w

 3. lupo3l skriver:

  Done 🙂

 4. lupo3l skriver:

  @Erik: Det noteres, at du kan dine S-togs-linier 😉
  Tak for indlevende kommentar. Keep Boots On.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *