Rejsebrev Dubai Nr. 3: Lupo proper og tildækket

Solcreme på
I de Forenede Arabiske Emirater er det “pæn påklædning” at skuldre og knæ er tildækkede. Det er helt ok med mig. Til påskeferien i Emiraterne havde jeg tjekket længden på mine medbragte kjoler og desuden havde jeg (som altid på mine rejser) pakket adskillige tørklæder i/af forskellige længder og beskaffenhed. Tørklædet kunne således (uden for hotellets område) bindes om maven og dermed agere skørt over denne “lidt for korte” kjole.
Solcreme af høj faktor er et must. Det mente Lupo-manden ikke var nødvendigt, hvis bare man (han) holdt sig i skyggen. I et senere rejsebrev skal det vise sig, at han ikke havde ret.

Lupo i sort selskab
At jeg også havde pakket et halssmykke i form af et ret stort kors, var måske ikke så gennemtænkt, hvis man (som jeg) absolut ikke ønsker at krænke eller provokere værtslandets folk. Her (ved den gule pil) har jeg dog kun ganske almindelige problemer ved kasselinien, fordi jeg havde glemt at veje de indkøbte (grønt)sager.

Helt forkert i et arbisk land
(ikke sådan)

Da jeg i et par dage i Mellemøsten havde båret hvide perler, og ønskede at skifte halspynten ud (ikke med korset), var det eneste tilbage i smykkeboksen: En kæde med vedhæng i form af en stjerne (!) som kunne forveksles med en jødestjerne. Lupo-manden mente, at det måske kunne være uheldigt at lægge denne om halsen. Ved indrejsen var vi blevet advaret om, at man i Emiraterne ikke var specielt glade for at se israelske stempler i éns pas.
Lupo lagde dermed provosmykkerne i kufferten igen og drog til byen (Dubai) for at indkøbe nye.

Kunne du se mig i den
Yeah!

Dette indlæg blev udgivet i Ferie, Glade dage, Ikke så smart, Kvindelist, Rejsebreve Dubai 10 og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Rejsebrev Dubai Nr. 3: Lupo proper og tildækket

  1. Morfar skriver:

    Hehe jeg glemmer altid solcreme på fødderne :o) Godt at se Lupo husker det.

    *W*

  2. lupo3l skriver:

    Husk det, morfar – det er dejligt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *