Én fridag ud af tre…

Bededagsfrokost i familiens skød – Hmm.. Når begge værter er uddannede kokke, kan det ikke gå helt galt. Den ene er til all-round dejlige anretninger med fisk, kød, adskillige slags kartofler og salater, den anden har speciale i brød og kager… Muummmsssssenn..!!
Derudover var der taget pænt hensyn til at Lupsen her kom – hun æder jo altid af pynten i form af tomaterne, gulerødderne, jordbærrene, bananerne og alt det andet grønne, så det var der rigeligt af osse.(Bøvser…) – Blåbærsolbærnøddelagkagen var dælme go’ 🙂
Lørdag stod i gør-det-selv-med-linolie-og-brasso’ens tegn – herefter lærte jeg osse noget i dag, nemlig hvad CG står for- (behind the scenes i LOST)
Søndag: Konfirmation hos venner…

Dagens:  Hvorfor er det næsen som løber, og fødderne som lugter?

Dette indlæg blev udgivet i Familie, Fridage, Mam!. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *