“Der er ingen, der vil ha en dreng med fladt hår”

-Hvad er det lige der gør, at jeg så tydeligt husker en replik, som jeg hørte i overværelse af skolekomedien, da jeg gik i fjerde klasse og Anders gik i syvende? Nu er han alligevel en stor voksen mand og far, men jeg ser ham stadig for mig på scenen i titel/hovedrollen dér i “Rasmus på farten” på børnehjemmet, hvor alle gerne vil adoptere en lille pige med krøller, men ingen vil have Rasmus, som har det der flade hår…
Hmm.. jeg møder Anders gennem fælles bekendte med tre til fem års mellemrum, og hver gang er vi direkte tilbage i folkeskolen og han kalder mig et forkert navn (min søsters) for at drille, som han gjorde dengang…Uhmmm, nostalgi er ikke det værste man har…

Stats:
sidst spist: Inderfilet m. waldorf
sidst drukket: Cola light
sidst hørt: Satisfaction – Stones
sidst læst: Vilkår for familiens basisforsikring om vand- og skybrudsskade på indbo :/

Dette indlæg blev udgivet i Glade dage, Gør-det-selv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *