To be… or not to be.

Jeg gik og handlede ind i Føtex. Sådan lidt på må og få. Knækbrød – ost – kaffe – rosiner og lidt grøntsager… På min vej mellem hylderne mødte jeg flere gange “min nabos gamle far” Det var ikke overraskende, jeg vidste godt, at Ellens mor er dårligt gående og hjemme hos Ellens forældre er det ham, der sørger for indkøb og andet praktisk. Vi nikkede til hinanden og gjorde vores indkøb færdige. På den anden side af kasselinien kom jeg i tvivl om det egentlig VAR ham, og følte mig lidt underlig tilpas ved flere gange at have hilst så vældig familiært på den ældre mand. Jeg gik hen til ham og rakte hånden frem:

-Det er da Ellens far, ikke?

-Jowjow!

-(pyhha…)

Mandens næste replik: -Nu er hun jo flyttet – til Silkeborg…

(Lupo tænkte: Hvad? -Ellen var da ikke flyttet nogen steder, da jeg forlod mit hjem for kun ½ time siden)

Det viste sig at manden, som lignede “Ellens far” til forveksling, også havde en datter, der hed Ellen 🙂

Underligt tilfælde…

Han lignede Ellens far, men det var ikke ham.
Og det var det så alligevel: Ellens far 😀

Dette indlæg blev udgivet i Hehe..., Hverdagen. Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til To be… or not to be.

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Det påståes, at vi alle har (mindst) een dobbeltgænger. Jeg kender ikke sandheden om denne påstand, har ihvertfald ikke mødt “mig selv” indtil nu.

  Men indkøbsoplevelsen kunne tyde på, at der var noget om snakken. Som tilskuer reflekterer man over, hvad “Ellens far” tænkte, da han så LUPO(????)

 2. lupo3l skriver:

  Ja, hvad mon? Han tænkte NOK ikke:
  -Sig mig engang, er det ikke Ellens nabo, som går dér?
  🙂

 3. Fin historie! Tak for den.

  Måske det nærmeste man kommer en “virkelig” historie, der minder om den, Slavoj Zizek genfortæller om Raoul og Marguerite:

  De to hemmelige elskende er til maskebal og har aftalt at mødes efter nogle timer i et hjørne af salen. Da de mødes og Marguerite letter på sin maske, ser Raoul til sin forfærdelse, at det slet ikke er Marguerite, han sidder overfor. Men værre endnu: Da Raoul tager sin af maske, ser Marguerite, at det heller ikke er Raoul!

 4. lupo3l skriver:

  Hahaha!! Det er de uhyrligste ting, der kan ske på et maskebal.
  TAK for den, og hjertelig velkommen på garagen Mister Jardex 🙂

  Måske (vinter)ferien skulle gå til Venedig næste år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *