Matrix Reloaded, fundet i gemmerne :)

Under oprydning fandt jeg et gammelt brev, 
fra dengang “Matrix” var en printer 🙂

Aalborg, d. 8-11-1986 

Hej Faster!

Nu skal du bare høre! Dette brev er udskrevet paa en printer, der staar i forbindelse med en hjemmecomputer! Det kan overfores til casettebaand, saa jeg til enhver tid kan kalde det frem, og saa bare tilfoje det seneste nye. Jeg kan ogsaa nemt tage et kopi til mig selv, det er smart. I computeren er der en evighedkalender, som fortaeller, at du, faster -er et sondagsbarn! Jeg sender dig et udskrift. […] 

Hermed er demonstrationen ved at være slut fra min side. Som du kan se, skal man skrive ae, o og aa, men det er jo fordi maskinen ikke er dansk. Tak for det smukke brev og digt, det er dejligt at faa saadan noget i “kassen”

Mange kaerlige hilsner Fasters Nus…(Lupo)

Mere nostalgi: Få din egen Commodore C64 tilbage

Dette indlæg blev udgivet i Familie, Glade dage, Teknik... og tagget , . Bogmærk permalinket.

8 kommentarer til Matrix Reloaded, fundet i gemmerne :)

 1. Limbi skriver:

  Nooj, det vækker minder! Om dengang jeg endelig fik skrabet penge nok sammen til at købe en brugt Vic-20. Jeg gav 1.000 kr. for den, men så var der også båndstation til! Og jeg kunne endda kommunikere så meget med den, at jeg lavede mit eget spil. Det gik ud på at køre medtrafikanter ned – cyklister gav flere points end fodgængere 😉 Se, det var sorgløse tider 😀

 2. lupo3l skriver:

  Hehe.. Jeg hører stadig lydene fra DynaBlaster for mit indre øre… 😉
  /Pakker forsigtigt det muldede brevkopi væk.

 3. Ella skriver:

  Jeg havde helt glemt, at der var noget der hed en båndstation 😉

 4. Erik Hulegaard skriver:

  Commodore 64 computeren huskes. Det samme gør matrix-printeren, der larmede effektivt. De dna-profiler, der måtte have glemt disse herlige maskiner, burde få indopereret en RFID-chip i kroppen 😉 !

 5. lupo3l skriver:

  Jah, så ved vi, hvor vi har dem, profilerne 😉

 6. Erik Hulegaard skriver:

  Miaw Fifty-one; tak for dit besøg i mit hus idag. I stedet for din (formodede) øremærkning i Commodore Class, ville det være mere sikkert, at du fik indopereret en RFID. Det burde ikke give nogen “udposning” på din fine pels.

 7. lupo3l skriver:

  Erik: Der må have været noget på blogbot, der fristede hende… 

  Du har ret i din formodning.
  Missen har to (ret ulæselige) øretatoveringer, måske var chips en overvejelse værd.
  Udposning? Det kender vi ikke noget til 😉

 8. Pingback: Lupos Garage · Trapholt 2. del :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *