Feriebilleder i lommen? Casio Exilim EX-Z60

Lupo tester makroen på garagens nye lommekamera…  

klematis.jpg

Måske lader jeg det store skrummel blive hjemme i ferien. Her mener
jeg det andet kamera, som ellers plejer at levere billeder til bloggen… 🙂

 

Dette indlæg blev udgivet i Glade dage. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Feriebilleder i lommen? Casio Exilim EX-Z60

 1. Erik Hulegaard skriver:

  Miaw Fifty-one,
  Jeg ser, at du igen har været på besøg med dine kattepoter på min hjemmeside, hvor du altid er velkommen. Måske mangler du lidt opmærksomhed, medens din menneske-moder tester, om 6.0 pixel er bedre end 5.0 pixel.
  Selvom det gamle tunge sorte kamera forekommer som “klasse”, vil det nok veje for meget i lommen på den stropløse cocktailkjole, når hun skal fotografere sin bordherre – krydstogt-kaptajnens epauletter!
  Et nænsomt og digitalt stryg af dine knorhår!
  Poserevisoren

 2. lupo3l skriver:

  Til revisoren.
  Jo, jeg var sendt i byen for at researce lidt på den danske gyser, du anmelder. Min moder ynder nemlig et godt gys, og hun overvejer at fyre de gratis billetter af, som hun modtog med juleposten (!)

  Den nye kamera, som hun har haft så travlt med, kommer vi temmelig sikkert til at høre mere om, og jeg tror, at hvis jeg ellers måtte komme med om bord, ville jeg sikkert synes, at de dersens epauletter kunne være sjove at lege med; men min menneske-moder vil ikke ofre “Full-time Kennel Master who takes care of responsibilities such as feeding, walking and cleaning the ship’s spacious kennels”

  -og forøvrigt har hun ikke tænkt sig at sidde til bords med personalet 😉

  Tak for omsorg og digitale stryg…
  Hilsen mis Fifty-one

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *