Hvad vejer et kilo stenfri vindruer???

 I Føtex’ grøntsagsafdeling udvælger jeg omhyggeligt en håndfuld tomater-på-stilk. Da jeg lægger posen på vægten, viser displayet Kr. 56,75. Det synes jeg lyder som vel rigeligt, og jeg begynder at undersøge veje-apparatet nærmere.

En mandlig kunde kommer til, fragtende på en pose druer. Han har et barn ved benet og ydeligere et barn siddende i indkøbsvognen. Jeg fortæller ham, at der vist er noget galt med vægten, og peger på mit klistermærke-med-pris.

Han synes også at det er for meget at betale over halvtres kroner for så lille en tomatmængde. Han forlader stedet (!) og styrer mod svingdøren til lageret, tilsyneladende for at hente hjælp. Dér står jeg med hans børn, og den lille begynder at klynke… Jeg overtaler den “store” til at trøste sin bror.

Imens kommer en kunde for at veje sine kirsebær. Jeg meddeler hende, at vægten vist er i stykker eller er indstillet forkert. Det overhører hun totalt, men udbryder dog med et suk, at bærrene er vel dyre… Ja, det tror da pokker!

Hun forsvinder igen, tilsyneladende fuldstændig ligeglad, over mod mælkekøleren – måske for at spare 3 øre på to liter ylette… -og manden fra før vender tilbage. Samtidig dukker hans kone/kæreste op ovre fra frost-afdelingen. Han fortæller hende, at han ikke har vejet druerne endnu, og forklarer omhyggeligt om årsagen.

Så er det, hun udbryder: -Hvorfor tager du ikke bare de stenfri?????

Dette indlæg blev udgivet i Hehe..., Hverdagen, Langt ude og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til Hvad vejer et kilo stenfri vindruer???

 1. spunky skriver:

  ha ha ha ha ha

  ja den type kommentarer er bar guld værd!

 2. lupo3l skriver:

  *hihi – ja, hun var skøn (!) 
  Velkommen i garagen, Spunky 🙂

 3. Busterliguster skriver:

  DOH!!! Var hun blondine eller noget??

 4. lupo3l skriver:

  @Buster: Hun var vist bare stresset på den overfladiske måde… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *